Evenimentul Zilei > Politica > Candidatul care intră în istorie. Au apărut primele rezultate din Diaspora. News Alert
Candidatul care intră în istorie. Au apărut primele rezultate din Diaspora. News Alert

Candidatul care intră în istorie. Au apărut primele rezultate din Diaspora. News Alert

Klaus Iohannis a câștigat zdrobitor în fața candidatului PSD, Viorica Dăncilă, la Singapore și Shanghai, potrivit numărătorii paralele făcute de USR PLUS

Viorica Dăncilă are șanse să intre în istorie cu procentele mici primite în Diaspora.

Potrivit deputatului USR, Cătălin Drulă, care a postat un nou mesaj pe Facebook în care anunță rezultatul numărătorii paralele a USR PLUS din Singapore și Shanghai, candidatul PNL, Klaus Iohannis a câștigat zdrobitor în fața candidatului PSD, Viorica Dăncilă, potrivit digi24.ro.

Deputatul USR afirmă că în Singapore 33 de români l-au votat pe Klaus Iohannis, iar Viorica Dăncilă a primit doar 19 voturi. La Shanghai Klaus Iohannis a câștigat cu 137 de voturi, în timp ce Viorica Dăncilă a primit voturile a doar 10 cetățeni români.

Potrivit numărătorii paralele a USR-PLUS, Klaus Iohannis a câștigat cu un procent zdrobitor, și anume peste 90%, în Noua Zeelandă și Australia. În Auckland, Noua Zeelandă, Iohannis a obținut 185 voturi, în timp ce Viorica Dăncilă a primit 20 voturi. La Sidney, Australia, Iohannis a primit 335 voturi, iar Dăncilă un număr de 25 voturi.