Deputatul PMP Robert Turcescu, unul dintre candidații partidului la alegerile europarlamentare din 26 mai, a fost invitat la Puterea Știrilor, unde a vorbit, printre altele și despre situația justiției din România, scrie PSNews.

Acesta consideră că Liviu Dragnea dorește o rezolvare pentru el la acest capitol, dar că Tudorel Toader a făcut în așa fel, încât să nu-i îndeplinească această dorință.

„În ceea ce privește justiția, este evident că Liviu Dragnea își dorește o rezolvare pentru el. Sigur că Tudorel Toader pare să fi fost suficient de șmecher încât să nu-și asume și să amâne emiterea unor astfel de ordonanțe de urgență. Vedem o Viorica Dăncilă care nici ea nu mai este Dăncilă de la început de mandat. Vizita de ieri (16 aprilie) a ambasadorului SUA, Hans Klemm nu cred că e întâmplătoare a ceea se întâmplă astăzi când vorbim despre CEx-ul PSD”, a spus Robert Turcescu.

Premierul Viorica Dăncilă s-a întâlnit, marţi seară la Palatul Victoria, cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Uniunea Europeană, Gordon Sondland, şi cu ambasadorul SUA la Bucureşti Hans Klemm

Te-ar putea interesa și: