Evenimentul Zilei > Monden > Dana Budeanu: Verdict. Top cu cele mai bune şi cele mai proaste ținute
Dana Budeanu: Verdict. Top cu cele mai bune şi cele mai proaste ținute

Dana Budeanu: Verdict. Top cu cele mai bune şi cele mai proaste ținute

Dana Budeanu a comentat ţinutele de la un eveniment monden organizat de revista Elle. Dress code: Punk fashion.

La evenimentul Elle cei mai bine îmbrăcaţi au fost tineri necunoscuţi, nu vedetele

În ceea ce priveşte dress code-ul la eveniment a fost Punk. Iar în opinia stilistei Dana Budeanu „majoritatea nu au ştiut ce înseamnă asta”. „Este un stil pe care nu-l poţi învaţa dând de două ori căutare pe Google”.

Printre vedetele comentate de stilistă, a fost şi Alina Eremeia: „A avut o ţinută, mă rog…că te-ai fardat şi ţi-ai pus rochia, nu este ok, ţinuta nu este ok, nu este punk.

Andreea Antonescu: „Ai avut elemente punk puse împreună, dar tu nu ai cum să fii punk, nu ai atitudine”. În schimb Andreea Bălan a purtat „rochia ei de mireasă cu geacă…e beton alegerea, numai că rochia trebuia să fie puţin murdară….”, spune Budeanu.

Andreea Bănică: „nu a avut o ţinută ok, nu a fost punk…nici ca atitudine nici ca vibe” spune Dana Budeanu în Verdict. Ana Maria Bucura a arătat beton, a purtat o haină superbă Chanel bine aleasă. Sore nu s-a încadrat în dress code: „nu eşti bine, nu e nimic punk în chestia asta”. Cântăreaţa Nicole Cherry, de asemenea nu a fost bine: „nu e punk cu ce te-ai îmbrăcat”. Ioana Blaj:E beton armat, este unul din exemplele acestui verdict. E punk, punct”, conchide Dana Budeanu.

Lidia Buble, Inna şi Irina Rimes au avut cele mai reuşite ţinute

Inna, a venit pe locul doi în clasamentul Danei Budeanu după Lidia Buble. Inna a purtat o geacă „vintage“ superbă, mega- piesă, în rest a fost bine, a fost Punk. Lidia Buble a purtat o geacă supradimensionată fără nimic pe dedesubt. „A fost maxim„. Mai departe, Elena Gheorghe nu a avut o ţinută ok, nu s-a încadrat în temă, mai spune stilista.

Dana Săvuică, de asemenea, nu a fost Punk. O rochiţă cu nişte cizme peste genunchi…nimic… poate de mers la mall.
Amalia Năstase, prietena Danei Budeanu, nu a scăpat de critici: „Am zis să nu-ţi pui geaca?….atât am să-ţi transmit. Amalia are o rochie superbă dar şi-a pus geaca”, o donjeneşte stilista.

Irina Rimes: „Bravo, foarte bine”, este verdictul Danei Budeanu care vine pe locul trei după Lidia Buble şi Inna.