Evenimentul Zilei > Politica > DAN PURIC a decisă se alăture lui Marian Munteanu. De astăzi a intrat în politică!
DAN PURIC a decisă se alăture lui  Marian Munteanu. De astăzi a intrat în politică!

DAN PURIC a decisă se alăture lui Marian Munteanu. De astăzi a intrat în politică!

Alianța Noastră România face un anunț important din punctul zero al Bucureștiului: Dan Puric, se alătură proiectului condus de Marian Munteanu, aceasta fiind prima dată când actorul se implică în lumea politică.

Alianța Noastră România face un anunț important din punctul zero al Bucureștiului: Dan Puric, se alătură proiectului condus de Marian Munteanu, aceasta fiind prima dată când actorul se implică în lumea politică, potrivit activenews.ro.

"Să adunăm apele, că ne calcă ăștia în picioare. Să nu ne fie frică să fim români. Să aveți încredere în Marian Munteanu, era să moară pentru condiția sa: nu știu dacă a mai fost cineva care să fie în stare să se jertfească. Să fiți atenți la intoxicărilă făcute de Securitate, că și eu am grade din punctul lor de vedere. Nu mai există nimeni curat în țara asta și cu toate astea eu mi-am pus semnătura. Sper ca țara asta să-și revină. Sper ca Marian să reprezinte un pod pe care lumea să calce cu încredere și să nu le fie frică de piloni. Fie ca în memoria celor care s-au sacrificat în închisorile comuniste și în special a lui Petre Țuțea, să ne ajute de acolo de "Dincolo” și să nu ne lase pe mâna ticăloșilor ăstora”, a spus Dan Puric.

Dan Puric, are  57 de ani, actor, eseist, autor şi regizor de teatru român. Dan Puric s-a născut la Buzău, a copilărit la Nehoiu şi a urmat liceul la Bucureşti. După ce s-a întors din armată, Dan Puric a reuşit să intre la teatru, în clasa lui Dem Rădulescu. În anul 1985, a fost repartizat la Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoşani, iar după trei ani, s-a mutat la Bucureşti, la Teatrul Naţional „I.L.Caragiale”. În decursul carierei, a interpretat roluri în piese importante de Shakespeare, Goldoni, Marivaux, Caragiale, Blaga.