Evenimentul Zilei > Sport > Dan Petrescu a prefațat duelul cu Slavia: „E o echipă puternică, peste noi”
Dan Petrescu a prefațat duelul cu Slavia: „E o echipă puternică, peste noi”

Dan Petrescu a prefațat duelul cu Slavia: „E o echipă puternică, peste noi”

CFR Cluj este cu un picior în grupele Champions League, dar pâna atunci mai are un singur hop: Slavia Praga. Dan Petrescu crede că cehii sunt superiori

Dupa meciul de campionat cu Sepsi OSK, scor 1-1, Dan Petrescu s-a legat de UEFA, din cauza formatului impus de forul european.

„Am vazut doar golul marcat de Nicolae Stanciu (n.r. – jucatorul Slaviei Praga) în campionat. Nu pot sa ma exprim eu daca e cel mai periculos jucator de la Slavia. Toți sunt periculosi când ai buget de 47 de milioane de euro. As fi si eu periculos cu CFR, dar noi avem 10 milioane.

Normal ca toți jucatorii sunt periculosi de la ei. Toți. Celtic are 100 de milioane buget. Jucam cu adversari foarte puternici meci de meci si trebuie sa ne autodepasim daca vrem un miracol. Dar mi se pare penibil să câştigi patru meciuri cu patru echipe ca să ajungi în Champions League!

Și sunt patru echipe din ce în ce mai bune. Asta cum naibii să o faci? Dacă o faci, e ceva ce nu a mai existat în fotbalul românesc”, a tunat Dan Petrescu, potrivit Telekom Sport.

„Îmi doresc campionatul și grupele”

Partida dintre CFR Cluj și Slavia Praga se va disputa mâine, la ora 22:00 (în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Plus), în turul play-off-ului UEFA Champions League.

Astfel, Dan Petrescu s-a aratat încrezator înaintea duelului cu formația ceha.

„Nu aş spune că aş da campionatul  pentru o calificare în grupele Champions League. Îmi doresc şi campionatul şi grupele. Slavia e o echipă puternică, peste noi. Dar noi ne-am autodepăşit în trei duble, trebuie să mai facem încă o dată asta. Dar mi se pare exagerat să ai patru duble ca să ajungi în grupele Ligii”, a mai spus „SuperDan”.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: