Dan Petrescu a oferit reacții la cald, imediat după remiza HermannstadtCFR Cluj 1-1. Tehnicianul ardelenilor a pus tunurile pe tânărul Pașcanu, care a comis henț pe final. Nu i-a pronunțat numele, dar este evident la cine s-a referit. Internaționalul de tineret i-a luat locul lui Boli în minutul 55.

Alexandru Pașcanu, care a bifat apariții sporadice în tricoul celor de la CFR, nu va mai juca deloc până la finalul sezonului, a declarat Dan Petrescu.

„Am dominat partida de la un capăt la celălalt și Hermannstadt nu ne-ar fi egalat dacă nu era acel henț. Ne-am făcut singuri probleme în acest meci. Se vede că jucăm o dată la 3 zile. L-am pierdut pe Boli și am rămas cu… Dar nu cred că va mai juca până la finalul sezonului”, a declarat Dan Petrescu.

Dan Petrescu: „Nu poate face față la ceea ce vreau eu”

Alexandru Pașcanu nu se poate ridica la exigențele lui Petrescu, a punctat „Bursucul”.

„Dacă nu erau cupele europene, aveam cel puțin 10 puncte în plus. Noi jucăm mai bine în repriza a doua. Nu eram supărat dacă se termina 0-0. Pentru mine, 0-0 înseamnă că nu am făcut greșeli. La acea fază s-a văzut lipsa de experiență a lui Pașcanu. El nu a jucat meciuri la seniori nici în Anglia la echipa mare. E un băiat excelent, vrea, dar nu poate face față la ceea ce vreau eu!”.

CFR Cluj a dominat autoritar confruntarea cu Hermannstadt. Oaspeții au descis scorul abia în minutul 79, prin Bilel Omrani, iar scorul final a fost stabilit de către Petrișor Petrescu, care înscris în minutul 85, de la 11 metri.

În 18 etape, CFR Cluj are 10 victorii, 5 egaluri și 3 înfrângeri. Rămâne lider, cu 35 de puncte, urmat de Astra, cu 34. Dacă Viitorul se va impune la Botoșani, va egala CFR, iar dacă FCSB va câștiga cu Iași marți, face 30 de puncte.