Dan Ciotoi, internat în spital. Artistul va dispărea din lumina reflectoarelor

Dan Ciotoi, internat în spital. Artistul va dispărea din lumina reflectoarelor Dan Ciotoi, internat în spital. Artistul va dispărea din lumina reflectoarelor. Sursa foto: captură Youtube

Dan Ciotoi a anunțat că a fost internat în spital și că va lua o pauză din lumina reflectoarelor. Artistul deja a suferit două intervenţii chirurgicale.

Dan Ciotoi și-a anunțat fanii că a fost internat în spital și că o perioadă nu va răspunde la telefon. Artistul nu a spus cu ce probleme de sănătate se confruntă, dar a lăsat de înțeles că va lua o pauză de la muzică. Acesta a declarat că cei care vor să dea de el pot să-l sune pe fiul său, Liviu Ciotoi.

Dan Ciotoi, în spital

„În „Concediu De Odihnă” !

Ne puteți urmări și pe Google News

La o discuție specială, cu fratele meu și cu sora mea.

Sper să ne revedem curând

Va doresc #SĂNĂTATE TUTUROR

PS. O perioadă nu o să pot răspunde la telefon !

Luați legătura cu Liviu , Liviu Ciotoi , fiul meu cel mare !”, a scris Dan Ciotoi pe pagina de Faceook.

S-a îmbolnăvit de supărare

În urmă cu ceva vreme, cântărețul a recunoscut că s-a îmbolnăvit din cauza supărării, după despărțirea de cea care îi era soție și pe care o înșelase. La momentul respectiv, el a suferit două intervenții chirurgicale.

„Am o amintire foarte puternică. Era domnul plutonier o persoană așa de rea că atunci când m-am îmbolnăvit nu a vrut să mă lase la infirmerie, mi-a spus să mănânc usturoi și să îi dau înainte că îmi trece. Așa m-am eliberat cu plămânii bolnavi. Asta este cea mai rea amintire. A fost o pleurezie. Am fost internat vreo 6 luni, dar mi-a trecut. Asta mi-a dat un impuls, am zis că <>. Și am zis când ajung acasă, să fac Școala Populară de Arte și m-am zbătut și am vrut să cânt.”, a povestit artistul.

Tariful lui Dan Ciotoi la nunți

Când se simțea mai bine, artistul cânta și la nunți și botezuri. Tariful lui a rămas de 2.500 de euro. Cei care vor ca trupa Generic să cânte toată noaptea trebuie să scoată din buzunar o sumă cuprinsă între 4.000 și 5.000 de euro. El a mai spus că ține cont și de distanță.

„De obicei, un show de-al nostru, de circa o oră este 2.500 de oră. 2.500 dacă e departe de București, fiindcă altfel se poate negocia. Cam același tarife avem și la nunți și la botezuri. Dacă există pretenții, desigur, cresc și prețurile. E de la caz la caz! Și întotdeauna ținem cont de distanță. Cu cât e mai departe de București, cu atât trebuie să cerem mai mult. Ce mai e ieftin azi?!”, a spus Ciotoi.