Dan Bittman a povestit că la naștere a fost victima unei erori care îi putea schimba radical destinul! Cântărețul a fost schimbat, din greșeală, de o asistentă cu o fetiță!

Prezentator al unei emisiuni pe Antena 1, Bittman i-a povestit Andreei Marin, pe care o avea invitată în studio, cel mai mare secret al vieții sale – cum, dintr-o eroare, el a fost schimbat la naștere cu un alt copil!

S-a produs o mică încurcătură! La câteva ore de la naștere, m-a luat asistenta și m-a dus să mă alăpteze o altă femeie, iar pe fata doamnei respective i-a adus-o mamei. După un moment de derută, mama a spus clar „Nu este copilul meu” și a respins-o pe bebelușă, apoi lucrurile au intrat în normal… Este adevărat sută la sută, așa s-a întâmplat!”, a povestit amuzat vocea trupei Holograf.

În altă ordine de idei, chiar dacă tatăl său frânge inimile îndrăgostiților cu piesele sale romantice, iar mama, Liliana Ștefan, compune melodii pentru copii, fiul Alex Bittman este mai atras de …trap.

Alex sau DJ Sybro, până acum câțiva ani, a intrat într-un nou proiect muzical alături de Tugay Tavukçu, iar piesele lor sunt de multe ori la limita pornografiei, scrie cancan.ro, ba uneori o și depășesc. Trapul este noua muzică în vogă printre tineri, o combinație de muzică electronică și hip-hop.