Evenimentul Zilei > Justitie > Dan Andronic, despre prezența lui Kovesi la Oprea acasă: „Avem trei variante”
Dan Andronic, despre prezența lui Kovesi la Oprea acasă: „Avem trei variante”

Dan Andronic, despre prezența lui Kovesi la Oprea acasă: „Avem trei variante”

Jurnalistul Dan Andronic a postat pe contul său de Facebook un text prin care își exprimă nelămurirea în legătură cu prezența șefei DNA acasă la Gabriel Oprea, în noaptea de 6-7 decembrie.

Andronic a pornit de la afirmația lui Gabriel Oprea, potrivit căruia ar fi invitat la el acasă doar pe el, George Maior, Vasile Dâncu și Nicolae Onțanu.

„Eu i-am găsit acolo pe cei menționați, plus Florian Coldea, Laura Codruța Kovesi și adjunctul ei de la PG”, a scris Dan Andronic pe Facebook.

Jurnalistul lansează trei variante care ar putea explica prezența șefei DNA acasă la Gabriel Oprea:

„1. Codea și Kovesi au dat buzna în casa lui Oprea. Le era foame sau vroiau să discute despre rezultatul alegerilor, nu știu.
2. Maior i-a chemat pe Coldea și Kovesi, ceea ce este ciudat pentru că nu știu ca Maior să fi fost șeful sau prietenul lui Kovesi. 
3. Maior l-a chemat pe Coldea, subordonatul lui, care a chemat-o pe Kovesi. De ce ar fi venit Procurorul General la chemarea prim-adjunctului SRI, pentru că nu știu ca F. Coldea să fie șeful sau prietenul lui Kovesi”, a scris Andronic.

„Ce căutau Coldea și Kovesi în casa lui Oprea dacă nu fuseseră invitați și nu erau interesați să discute despre alegeri? P.S. Ca să fie clar, cu mine au discutat doar despre alegeri”, a conchis jurnalistul.

 

 

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News