Evenimentul Zilei > Politica > Daea, IRONIZAT de Tudose: A terminat tot ce se putea cu oaia
Daea, IRONIZAT de Tudose: A terminat tot ce se putea cu oaia

Daea, IRONIZAT de Tudose: A terminat tot ce se putea cu oaia

La începutul ședinței de Guvern de astăzi s-a petrecut o situație mai puțin obișnuită. Premierul Mihai Tudose l-a ironizat pe ministrul Agriculturii, Petre Daea. Pe ordinea de zi a fost un proiect de hotărâre pentru aprobarea unui ajutor de susţinere a crescătorilor de ovine pentru comercializarea lânii. Tudose a spus că ministrul Agriculturii „după ce a terminat tot ce se putea cu oaia, a ajuns la ambalaj”, și nu i-a permis acestuia să ia cuvântul.

„Ca să încheiem pe un ton optimist, pe ordinea de zi avem un punct al domnului ministru Daea, care după ce a terminat tot ce se putea cu oaia, a ajuns la ambalaj. Este un ajutor de minimis pentru lână”, a precizat Tudose, citat de News.ro.

Imediat, ministrul Argriculturii, Petre Daea, a vrut să ia cuvântul, însă a fost oprit de prim-ministru, spunându-i că „înţelegem ce înţelege oaia”.

„Nu, nu mai luaţi cuvântul, lăsaţi. Dar închidem cu oaia. Înţeleg că, dacă am terminat şi cu lâna, e gata. Lăsaţi că înţelegem ce înţelege oaia, dar dacă am ajuns şi la ambalaj lucrurile sunt în regulă”, a spus premierul, zâmbind.

Pe 30 mai, Petre Daea s-a arătat deschis ideii de a schimba actualul brand de ţară al României, frunza, cu oaia. El a susținut că „oaia este o statuie vie”.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: