Într-un lung interviu acordat Press One, Dacian Cioloș susține că nu a fost niciodată membru al vreunui partid și că documentele publicate, pe care apare semnătura lui, ar fi fost falsificate.

 „Nu știu ce e cu acel document. Eu nu am fost membru de partid, nu am fost membru al PUNR-ului, nu am nici o solicitare de adeziune, nu am carnet de partid, nu am plătit cotizație niciodată”, a declarat Cioloș. El recunoaște că în Junimea Vatra Românească a fost membru, „așa cum au fost mulți studenți”.

Dacian Cioloș nu-și mai amintește dacă a votat în 1990, dar că pentru a vota la alegerile locale mergea mereu la Zalău, oriunde s-ar fi aflat pentru a vota cu liberalii.

Fostul premier își amintește că nici măcar funcții nu voia să accepte, însă a acceptat portofoliul Agriculturii deoarece l-a forțat premierul de atunci, Călin Popescu Tăriceanu, care l-ar fi ținut trei ore în birou să îl convingă.

Recent, el a aderat la un nou partid, Plus, și spune că ia în calcul să deschidă lista pentru alegerile europarlamentare din mai.

 

 

 

Te-ar putea interesa și: