Cât va costa cea mai ieftină versiune a noului model Dacia Logan 2

Cât va costa cea mai ieftină versiune a noului model Dacia Logan 2

Presa franceză a început să speculeze pe seama preţului cu care va fi comercializată noua berlină Dacia Logan 2. Potrivit site-ului "largus.fr", maşina care va fi expusă la Salonul de la Paris ar urma să coste, în versiunea sa cea mai accesibilă, 8.000 de euro.

La numai câteva zile după apariţia imaginilor cu a doua generaţie a modelului Dacia Logan au început să circule şi primele estimări asupra preţului cu care va fi comercializată noua berlină de la Piteşti.

Potrivit site-ului "largus.fr", Dacia Logan 2, care va fi expusă săptămâna viitoare, la Salonul auto de la Paris, ar urma să coste, în versiunea sa cea mai accesibilă, 8.000 de euro.

Dacă această ipoteză se va adeveri, vom mai putea încarda Loganul în categoria maşinilor low-cost, se întreabă site-ul francez.

Ne puteți urmări și pe Google News

Totuşi, este important de ştiut că actualul Logan (lansat în 2004) este comercializat în prezent în Franţa cu un preţ minim de 7.700 de euro.

Aşadar, creşterea de preţ cu care ar urma să vină noua generaţie, estimată de presa de specialitate, ar urma să se limiteze la 300 de euro.

Suma, care nu este oricum prea mare, ar putea fi justificată şi de iminenta introducere a sistemului ESP, potrivit reglemetărilor europene actuale.

Dacă păstrăm proporţiile creşterii de preţ şi le aplicăm la ceea ce există în România - unde un Logan de primă generaţie costă, în versiunea de bază, 6.500 de euro - ne putem gândi că noul Logan 2 ar urma să aibă un preţ minim situat în jurul valorii de 6.800 de euro cu TVA inclusă.