În 2015, fiul cunoscutului iluzionist Criss Angel a fost diagnosticat cu leucemie. Micuțul, care pe atunci avea doar 2 ani, a reușit, după multe tratamente chinuitoare, să învingă boala.


Din păcate, tatăl său a făcut tulburătorul anunț: cancerul a revenit! Criss Angel a fost surprins de jurnaliști în drum spre Diseny Land, unde i-a oferit micuțului Johhny câteva zile de distracție și răsfăț, înainte să înceapă un nou șir de citostatice. Luni se vor interna în spital unde, conform presei de peste Ocean, vor sta până după Crăciun.
Printre picături, celebrul tată își direcționează energia către strângerea donațiilor, pentru a ajuta și alți copii aflați în situația băiețeului său.


În 2016, iluzionistul a acordat un interviu revistei People, iar vorbele lui au frânt multe inimi. Acesta a povestit că s-a simțit neputincios și disperat în momentul în care a aflat că fiul lui în vârstă de doi ani are această boală gravă.


„Mi-a fost incredibil de greu să văd cum parcurge această experiență, cu efectele secundare survenite în urma tratamentului, care includeau pierderea părului și schimbări comportamentale”, a spus, atunci, Angel.


„Johnny e fericit, e vesel, e iubitor, dar tratamentele cu steroizi au avut un efect profund asupra stării lui”, a explicat iluzionistul. A povestit că brusc devenea violent și avea tantrumuri ieșite din comun. „E ceva greu de privit, dar știam că acela nu e fiul nostru, e tratamentul”, a mai spus el.


„Fiul meu trebuie să trăiască mai mult ca mine. Preferam să fiu eu cel bolnav! Vreau ca viața lui să fie lungă și plină de bucurii. Acest copil este plin de iubire, e cea mai pură formă de magie!”, declara Angel în 2016 pentru People.


Micuțul face tratament de mai bine de 3 ani și cancerul intrase în remisie. Din păcate, ultimele teste au arătat că boala nemiloasă a revenit.