Evenimentul Zilei > Sport > Cursă nebună pentru câștigarea titlului din Spania
Cursă nebună pentru câștigarea titlului din Spania

Cursă nebună pentru câștigarea titlului din Spania

Primera Divison se va decide, în acest sezon, pe 17 mai, în ultima etapă a meciului dintre formațiile FC Barcelona și Atletico Madrid, ce se va juca pe „Camp Nou”.

Penultima etapă din La Liga, de duminică, se poate cataloga, fără niciun dubiu, drept „runda nebunilor”. Atletico și Barcelona „au reușit” să obțină doar un punct în jocurile disputate cu Malaga (1-1), respectiv Elche (0-0).

Astfel, lupta pentru obținerea titlului de campioană a Spaniei se va da, sâmbătă, între formația „blaugrana” și echipa condusă de Diego Simeone, pe „Camp Nou”. Real Madrid, fără jumătate din titulari, a înregistrat un rezultat negativ în jocul disputat cu Celta Vigo (0-2) și a pierdut orice șansă de a mai prinde prima a poziție a clasamentului.

După această etapă, „Tata” Martino s-a arătat mulțumit de rezultatele înregistrate de Barcelona și Atletico. „E un rezultat bun egalul nostru. Acum avem opţiunea victoriei în ultima etapă”, a afirmat antrenorul catalanilor. Diego Simeone, tehnicianul lui Atletico, se declară fericit că va disputa două finale în acest sezon. „Nimeni nu a crezut că vom avea trei puncte peste Barcelona înainte de ultimul meci. Nimeni. Dar jucăm finala campionatului cu Barcelona și finala Ligii Campionilor cu Real Madrid. Sperăm să demonstrăm în aceste meciuri de ce suntem în stare”, a declarat argentinianul.

Getafe, șanse mari de salvare

Getafe, formația madrilenă antrenată de Cosmin Contra, a făcut un pas uriaș în cursa pentru salvarea de la retrogradare.

Echipa tehnicianului român a realizat o victorie categorică în partida disputată contra finalistei Ligii Europa, FC Sevilla, scor 1-0, și urcă pe poziția a 16-a, cu 39 de puncte, în clasamentul primului eșalon spaniol.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: