Alexandru Cumpănașu, unul dintre cele mai controversate personaje de pe scena politică românească, îi îndeamnă pe români să nu îi mai asculte pe cei care vorbesc în necunoștință de cauză și să își unească forțele în fața tuturor formelor de abuzuri astfel încât fiecare român abuzat sau nedreptățit să fie ajutat.

În acest sens, Cumpănașu îi invită pe susținătorii săi să se înscrie într-un grup de Facebook unde se vor pune toate cazurile pentru a li se găsi o rezolvare.

„Famam multi curant pauci conscienciam” Dragi romani, în loc sa-i ascultați pe tot felul de lătrai de pe Facebook care au apărut precum ciupercile după ploaie și doar VORBESC și își fac imagine mai bine ne unim toți forțele în fața tuturor formelor de abuzuri și ajutăm concret fiecare român abuzat sau nedreptățit‼️Pentru asta vă rog să vă alăturați grupului de facebook: Romania alaturi de Alexandru Cumpanasu apăsând linkul acesta:

https://www.facebook.com/groups/565354050930036/?ref=share

Aici vom putea pune toate CAZURILE și le vom găsi rezolvare împreună:  „Fortes fortuna adiuvat”. CURAJ DRAGI ROMÂNI. CURAJ‼️ Îi rog și pe cei care vor să ajute să se înscrie. România reală nu este cea văzută ci cea nevăzută‼️Distribuiți până în ultima comună și ultimul sat din România pentru ca romanii să știe ca NU mai sunt singuri‼️SĂ ADUNĂM TOATE DRAMELE ȘI SUFERINȚELE ROMÂNILOR ȘI SĂ LE DĂM CU ELE ÎN CAP DECIDENTILOR ‼️

#oromaniefaraviolenta

#oromaniefaraclanuri

#112vreausatrăiesc

#MRR

#CNMR

Cumpănașu, dezvăluiri incendiare în spațiul public cu privire la cazul Caracal

Recent, Cumpănașu a dezvăluit că Dincă ar fi declarat în timpul anchetei că un anume polițist l-ar fi amenințat și forțat să mintă că le-a ucis pe fete, când adevărul ar fi, de fapt, altul.

„AM AVUT DREPTATE‼️ADEVARUL IESE LA IVEALA‼️Dinca NU a omorat-o pe Alexandra‼️În sala de judecata DINCA a declarat: „Am fost amenințat cu moartea pentru a declara ca le-am omorat”, „Polițistul Ciobanu m-a amenințat”, „Drumurile făcute de la Craiova la Caracal au fost făcute pe banii mei. Polițiștii au mâncat și s-au deplasat pe banii mei.

Cer restituirea acestor cheltuieli‼️ Mai mult este de prisos sa comentez‼️Am câștigat o batalie în lupta cu Sistemul‼️ Dar Dinca este același monstru ordinar care a tăcut și nu a spus unde este Alexandra 10 luni de zile și nici acum‼️

Va iubim dragi romani pt ca ne-ati fost si ne sunteți alaturi‼️”, a scris Alexandru Cumpănașu.