În Satul Regal sunt așteptați toții românii care dopresc să colinde famiulia regală. Vineri, Principesa Moștenitoare Margareta și Principesa Maria vor oferi Centrului pentru persoane vârstnice ’’Căprioara’’ din Săvârșin saltele, perne și așternuturi pentru pat, apoi vor distribui daruri familiilor nevoiașe din Săvârșin.

La ora 14.00, ca în fiecare an, Principesa Moștenitoare Margareta va prezenta presei, în Castelul Regal Săvârșin, bradul din Salonul mare și masa de Crăciun din Sufrageria mare.

După amiază, Principesa Moștenitoare și Principele Radu, precum și Principesa Maria vor asista, în Muzeul Regal al Automobilului, la concertul de colinde susținut de Corala Regală Transilvană și artiști lirici ai Operei Naționale din Cluj-Napoca, după care Altețele Regale vor oferi cadouri angajaților și colaboratorilor.

Sâmbătă, 24 decembrie, la ora 10.00, Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta, Custodele Coroanei, va transmite Mesajul de Crăciun. Două ore mai târziu e programată vizita Dubașilor din Săvârșin, în piața din Satul Regal.

Duminică, 25 decembrie, Familia Regală va participa la Slujba de Crăciun, la Biserica ortodoxă din comună.