Cum scapă șoferii BĂUȚI de proba cu ETILOTESTUL

Cum scapă șoferii BĂUȚI de proba cu ETILOTESTUL

Sarcină grea pentru polițiștii care fac razii nocturne pentru a depista șoferii ce se urcă băuți la volan. Aceștia din urmă au devenit experți în a trișa, iar oamenii legii nu au ce să le facă.

Trei echipaje de la Biroul Poliției Rutiere Timișoara au ieșit, sâmbătă seara, la verificat șoferii suficient de iresponsabili încât să se urce băuți la volan. Așa cum se așteptau, au descoperit numeroși care au schimbat în ultimul moment locul cu companioanele lor. La ieșirea din Sânmihaiu Român, la intersecție, poliția a oprit o mașină suspectă. La volan, o tânără zâmbitoare, în dreapta, iubitul ei, crispat, mestecând de zor gumă. “Asta e, nu ai ce face. Nu știe nimeni ce s-a întâmplat mai înainte, în bezna aia”, comentează agentul de poliție, convins că respectivii au făcut schimb de locuri ceva mai devreme, când au oprit, brusc, preț de câteva secunde, mașina.

Filtrul total s-a mutat apoi la Peciu Nou, unde agenții opresc un bărbat care s-a urcat la volan fără să posede permis de conducător auto și pe deasupra beat criță. “Am luat maşina de la fratele meu acum două zile. Am venit de la Parța până aici la pizzerie. Două beri reci am băut”, recunoaşte bărbatul căruia alcoolemia îi sare spre limita de pușcărie. După miezul nopții filtrul Poliției Rutiere se mută în sensul giratoriu de pe strada Pestalozzi din Timişoara, apoi pe Calea Aradului în faţa CEC-ului.

Ne puteți urmări și pe Google News