Tinerii au redescoperit ieșitul în parcuri sau în oraș cu ajutorul lansării jocului Pokemon GO. Cu ochii în telefoane pentru a prinde și a evolua diferiți monștrii, copiii, tinerii sau chiar persoanele peste 30 de ani încearcă să devină cât mai buni.

Chiar dacă la prima vedere, jocul pare ușor, iar tot ce trebuie să faci este să prinzi pokemoni, acest lucru nu este adevărat. Dimpotrivă, jucătorul este aruncat într-o lume foarte complexă, un univers distopic în care animalele se transformă în monștrii cu diverse abilități și cu diverse caracteristici.

De la cei mai slabi pokemoni, la cei mai puternici, toți sunt vânați de tinerii care vor să devină cât mai buni. Dar pentru a crește cât mai repede în nivelul contului și pentru a avea parte de cât mai multe poke-mingii și pokemoni cât mai rari, sunt necesare anumite metode care dau rezultate bunicele.


Evenimentul Zilei prezintă câteva metode care vor ajuta jucătorii de Pokemon GO să prindă mai ușor monștrii, să evolueze mai ușor caracterele prinse și să poată să meargă mai departe în acest joc, în momentele de încurcătură.

Există două motive foarte bune pentru a oține un nivel cât mai înalt:

  1. Vei putea prinde pokemoni mai rari și mai puternici
  2. Vei putea debloca anumite obiecte necesare pentru joc, precum „Razz Berry”, un fel de fruct care face mai ușoară prinderea pokemonilor.

Iată Punctele de Experiență care pot fi obținute în diferite situații:

Capturarea unui Pokemon 100 exp
Capturarea bună a unui Pokemon (Nice capture) 10 exp
Capturarea frumoasa a unui Pokemon (Excellent capture) 50 exp
Capturarea excelentă a unui Pokemon (Excellent capture) 100 exp
Aruncarea unei pokemingii „cu efect” 10 exp
Plimbatul unui ou pe o distanță de 2 kilometri 200 exp
Plimbatul unui ou pe o distanță de 5 kilometri 500 exp
Plimbatul unui ou pe o distanță de 10 kilometri 1.000 exp
Evoluția unui Pokemon 500 exp
Descoperirea unui nou Pokemon 500 exp
Vizitarea unui „Pokestop” 50/100 exp

Un foarte bun obiect pentru creșterea nivelului este „Lucky Egg” (Ou Norocos). După 30 de minute de la activarea sa, acesta oferă un bonus de 100% a punctelor de experiență.

Pentru a obține cât mai multe puncte necesare în creșterea nivelului, este recomandată folosirea unui „Lucky Egg”, după care, evoluția a mai multor pokemoni.

Un astfel de ou norocos este primit de către jucător, atunci când atinge nivelul 9 al contului, precum și la nivelele următoare. De asemenea, acestea pot fi cumpărate cu bani adevărați.


Cei mai mulți dintre jucători doresc să prindă un Pikachu cât mai repede, dar cea mai bună soluție (și cea mai ușoară) este prezentată de Evenimentul Zilei, AICI.


Bătăliile cu alți jucători, sursă enormă de EXP

O altă metodă în care poți crește mai ușor în nivel sunt luptele cu alți jucători. În aceste bătălii, foarte importantă este puterea pokemonului pe care îl folosești: cu cât are o putere (CP) mai mare, cu atât poți fi mai bun. Dar cu toate astea, dacă ai puțin noroc, poți bate adversari mai puternici ca tine. Cu toate astea, diferențele foarte mari între puterea pokemonilor nu pot fi depășite, astfel scăzând experiența acumulată.

 

 


 

Mai multe detalii despre prinderea unor pokemoni rari, precum Pikachu, puteți citi pe Evenimentul Zilei, AICI.