Cum puteți scăpa de mirosurile corporale? Combateți problema cu aceste remedii uluitoare. Le aveţi în casă

Cum puteți scăpa de mirosurile corporale? Combateți problema cu aceste remedii uluitoare. Le aveţi în casă Sursa: Pixabay

Deşi transpirația este sănătoasă și naturală, deoarece ajută la eliminarea toxinelor și la menținerea temperaturii corpului, nimeni nu vrea să miroase așa pe tot parcursul zilei. Pentru a combate această problemă există un deodorant natural care funcționează de minune.

Ceea ce nu ştiţi, probabil, este că nu transpirația în sine miroase, ci bacteriile persistente de pe pielea ta provoacă aceste mirosuri neplăcute.

Iar cel mai bun deodorant, așadar, este ceva care poate ucide bacteriile, fiind blând cu pielea ta. Deşi cea mai convenabilă opțiune este folosirea unui antiperspirant, urmată de un parfum, îți împărtășim câteva ingrediente simple, ușor de găsit în bucătărie, care te vor ajuta să învingi mirosul corporal în mod natural: oţetul, lămâia, roşiile sau bicarbonatul de sodiu.

Dacă storci o lămâie şi tamponezi la subraț, nu mai transpiri

Deodorantul natural funcționează de minune, pentru că lămâia conține vitamina C, iar magneziul și potasiul contribuie semnificativ la echilibrarea PH-ul pielii.

Ne puteți urmări și pe Google News

La fel ca oțetul, și lămâia funcționează genial pentru a echilibra pH-ul pielii. Tăiați o lămâie în jumătate și aplicați-o pe zona subrațului. Asigurați-vă că stoarceți puțin suc pe măsură ce masaţi în acea zonă. De asemenea, puteți adăuga 2 linguri de amidon de porumb și suc de lămâie fiecare pentru a crea o pastă. Aplicați-l pe axile și spălați după 10 minute.

Cum folosiți oteţul pentru a combate mirosul neplăcut

Luați un tampon de bumbac și tamponați puțin oțet (poate fi cidru de mere și oțet alb) peste zonele care sunt predispuse la transpirație. Oțetul ajuta la echilibrarea pH - ul pielii și distruge orice bacterie miros produse.

Şi roșiile fac minuni

Adăugați 2 căni mari de suc de roșii proaspăt stors și adăugați în apă. Înmuiați-vă timp de 20-30 de minute. Proprietățile sale antiseptice vor ajuta la distrugerea oricăror bacterii care produc mirosuri nepăcute.

Bicarbonatul de sodiu, de asemenea, ajută la absorbția umidității și reduce creșterea bacteriilor. Îl poți folosi ca o pudră de talc și îl poți pune la subraț și între degetele de la picioare. Căptușiți-vă pantofii peste noapte pentru a preveni orice miros. Nu uitați să-i curățați de praf înainte de a-i purta.

Un alt sfat grozav este să amesteci 2 linguri de bicarbonat de sodiu cu o cană de apă. Umpleți un vas mai vechi pe care-l aveţi prin casă şi pulverizați zilnic pe subraț. Asigurați-vă că lăsați zona să se usuce înainte de a purta hainele pentru a nu se păta.

Întrebări frecvente despre mirosul corporal:

1) Ce cauzează mirosul corporal? Când transpirația din corpul tău se combină cu bacteriile care trăiesc pe pielea ta, este generat mirosul corporal. De aceea este atât de important să găsiți deodorantul potrivit împotriva mirosurilor corpului. Ele ucid bacteriile care cauzează mirosuri de pe piele și țin la distanță orice infecție.

2) Deshidratarea cauzează mirosuri corporale? Da, deshidratarea poate cauza mirosuri corporale. Apa elimină toxinele din corpul tău, iar lipsa acestora le poate face să iasă în forme concentrate prin transpirație. Prin urmare, menținerea corpului hidratat asigură glandele sudoripare să funcționeze normal.

3) Tonerul poate ajuta cu mirosul corporal? Un toner este astringent și antiseptic. Ceea ce înseamnă că poate ucide bacteriile care cauzează mirosurile de pe piele. Respectați un ingredient natural, potrivit bebeautiful.in.