Cum îți dai seama că sunt ploșnițe în camera de hotel. Turiștii trebuie să acționeze rapid

Cum îți dai seama că sunt ploșnițe în camera de hotel. Turiștii trebuie să acționeze rapid Ploșnițe. Sursa foto Dreamstime.

Există anumite trucuri prin care turiștii pot afla dacă au ploșnițe în camera de hotel. Ei trebuie să raporteze problema de urgență și să nu își pună sănătatea în pericol.

Există anumite trucuri prin care turiștii pot afla dacă au ploșnițe în camera de hotel. Mușcăturilor acestor insecte pot provoca alergii. Este foarte greu să scapi de ele, iar turișii trebuie să raporteze problema cât mai repede. Acestea se ascund în plinte, în prize, în tapet dezlipit, și ciupesc noaptea.

„Ploșnițele călătoresc cu oamenii. Nu sunt periculoase din punct de vedere al sănătății pentru că nu se știe a transmite vreo boală, dar este disconfortul psihologic și faptul că pot produce aceste iritații de piele.

Din păcate, nu există foarte multă educație în acest sens, de aceea în hotel se face training special oamenilor care fac curățenie, pentru a putea preveni aceste insecte. Ca turist, trebuie verificată întâi salteaua patului, pentru că se pot vedea niște urme maronii sau niște coji de larve.

Ne puteți urmări și pe Google News

Se ascund în plinte, în prize, în tapet dezlipit. Este foarte greu de scăpat de ele pentru că pot trăi, fără să se hrănească, până la un an.În general, ciupesc noaptea”, a explicat Cristina Huzum, manager hotel.

Ce trebuie să facă dacă ai ploșnițe în camera de hotel

Turiștii care au văzut aceste insecte în camera de hotel pot cere să fie mutați în altă cameră. Ei trebuie să își spele hainele pe care le-au avut în valiză la peste 60 de grade.

Cum îți dai seama că sunt ploșnițe în camera de hotel. Turiștii trebuie să acționeze rapid

Ploșnițe. Sursa foto Youtube

„Mergem imediat și solicităm schimbarea camerei. Atunci când le descoperi, o cameră se închide și nu se mai folosește de turiști. Trebuie știut că acestea nu supraviețuiesc la temperaturi foarte scăzute sau foarte mari.

Trebuie să vă spălați hainele cu care ați călătorit la peste 60 de grade și să vă protejați toată valiza cu care călătoriți”, a spus Cristina Huzum, la Antena 3 CNN.

Ploșnițele fac probleme în Paris

Parisul este unul dintre orașele care se confruntă cu invazia de ploșnițe. Viceprimarul Parisului Emmanuel Gregoire a declarat că cetățenii și turiștii sunt în mare pericol și că trebuie găsite soluții. Acesta a mai spus că 3,6 milioane de oameni vin la Paris în fiecare zi și că ploşniţele nu se opresc la intrarea în oraș.

„Trebuie să înţelegem că, în realitate, nimeni nu este în siguranţă. Evident că există factori de risc. Putem lua ploşniţe de oriunde şi le putem aduce acasă”, a declarat el.