Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum fac amor italienii! S-a aflat acum. Obiceiul bizar pe care îl au și care tinde să se răspândească
Cum fac amor italienii! S-a aflat acum. Obiceiul bizar pe care îl au și care tinde să se răspândească

Cum fac amor italienii! S-a aflat acum. Obiceiul bizar pe care îl au și care tinde să se răspândească

O statistică arată că un număr de aproximativ de 500.000 de italieni au obieciul de aface schimb de parteneri în cadrul unor cluburi private, în timp ce câteva mii preferă locații neobișnuite, cum ar fi parcările, plaje special amenajate sau chiar cimitire.

Rezultatele au fost dezvăluite de o organizație care protejează drepturile practicanților de swapping- schimbarea partenerilor sexuali, sau swinging.

Organizația "Federaţia Internaţională pentru Protecţia Drepturilor şi Libertăţilor" susține că are 500.000 de membri care se întâlnesc în peste 200 de cluburi private situate în întreaga țară.

În aceste cluburi, membrii pot face schimb de parteneri. Specialiștii suțin că numărul celor care practică astfel de practici amoroase ar putea fi mult mai mare și s-ar apropia chiar de cifra două milioane.

Statisticile arată că vârsta medie a participanților de sex masculin este de 43 de ani, în timp ce a femeilor este de 35 de ani.

Majoritatea membrilor nu au griji din punct de vedere financiar, au slujbe precum contabili, fotbalişti, politicieni, iar cei mai mulți recurg la astfel de practici întrucât viața de cuplu ajunge să fie plictisitoare după un anumit timp.