Evenimentul Zilei > Justitie > Cum executa fostul procuror Mircea Negulescu „Portocală”: „E un mort viu, asta e situația și toate se coc la momentul oportun”
Cum executa fostul procuror Mircea Negulescu „Portocală”: „E un mort viu,  asta e situația și toate se coc la momentul oportun”

Cum executa fostul procuror Mircea Negulescu „Portocală”: „E un mort viu, asta e situația și toate se coc la momentul oportun”

Cea mai nouă înregistrare făcută publică cu fostul procuror DNA Mircea Negulescu "Portocală" arată cum se puneau la cale complicitățile în interiorul DNA și cum se lucra pentru executarea oamenilor politici.

Mircea Negulescu: Și mă piș pe el…cu boltă, adică e foarte clar. Și cu ce mai are prin instanță, prin astea, s-a paradit de tot … despre ce vorbim. Deci eu fac o cunoaștere pe om, da, după care când l-am adus aici îi dau niște direcții: ‘uite, vezi, cam asta ar fi, vrei să te paradesc? Că uite știu asta, asta, asta…dacă nu, predă-te singur’ asta este situația!

Vrei să-l iau încă o dată? Că pot să-l arestez încă o dată, îmi bag p…a în mă-sa

Voce bărbat: Nu mă interesează despre ce este vorba …(neinteligibil)

Mircea Negulescu: Pentru că dacă mă duc la ‘ghici’, ăla își dă seama că sunt slab, că nu am informații pe el, și mi-o dă prin gură… că i-o dau definitiiv. Vrei să-liau încă o dată? Că pot să-l arestez încă o dată, îmi bag p…a în mă-sa.

Voce bărbat: Nu, nu.

Mircea Negulescu: I-ai zis lui Lucian ? (n.r : Lucian Onea zis “Lucică”).

Iordache Mihai: E cu cineva”.

Sursa: Luju

Citește și Filmul exploziv care l-a trimis pe Mircea Negulescu după gratii. Cum erau audiați martorii

PAGINA ANTERIOARA