Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum arată Mirabela Dauer, după OPERAȚIA GREa pe care a suferit-o! Imaginea cu care și-a UIMIT fanii – FOTO ÎN ARTICOL
Cum arată Mirabela Dauer, după OPERAȚIA GREa pe care a suferit-o! Imaginea cu care și-a UIMIT fanii – FOTO ÎN ARTICOL

Cum arată Mirabela Dauer, după OPERAȚIA GREa pe care a suferit-o! Imaginea cu care și-a UIMIT fanii – FOTO ÎN ARTICOL

Mirabela Dauer a trecut prin momente dificile în acest an, după ce a fost nevoită să fie operată pentru a-i fi extirpat un rinichi.

Vedeta a dispărut de pe scenă și a fost nevoie de ceva timp pentru a se reface după operație adestul de complicată pe care a suferit-o.

La începutul anului, Mirabela Dauer ajunge de urgență la spital, unde medicii nu i-au dat deloc vești bune. Vedeta a fost nevoită să fie suspusă unei intervenții chirurgicale pentru extirparea unui rinichi care nu mai funcționa.

În urma unor analize, Mirabela Dauer a descoperit că are o formaţiune cancerigenă incipientă la nivelul unui rinichi. Pentru a elimina orice problemă, a fost extirpat rinichiul respectiv. 

La două luni de la operație, Mirabela Dauer a postat pe contul său de socializare o fotografie cu care și-a surprins plăcut fanii. 

Deși are 70 de ani, Mirabela Dauer nu îşi arată deloc vârsta. Artista s-a fotografiat în grădina casei sale. În imagine, Dauer arată foarte bine, zâmbitoare și la fel de plină de viață.