Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum arată cele mai SPECTACULOASE şosele din lume şi ce cred STRĂINII despre TRANSFĂGĂRĂŞAN | GALERIE FOTO
Cum arată cele mai SPECTACULOASE şosele din lume şi ce cred STRĂINII despre TRANSFĂGĂRĂŞAN | GALERIE FOTO

Cum arată cele mai SPECTACULOASE şosele din lume şi ce cred STRĂINII despre TRANSFĂGĂRĂŞAN | GALERIE FOTO

Transfăgărăşanul este considerat ca fiind unul dintre cele mai spectaculoase şosele din lume şi i-a încântat până şi pe prezentatorii celebrei emisiuni Top Gear.

  Francezii au UMILIT peste 20.000 de FEMEI. Ce au păţit, în PUBLIC, tinerele acuzate de legături cu germanii | GALERIE FOTOPrezentatorii Top Gear au stat de vorba cu fanii emisiunii în luna ianuarie. Jeremy Clarkson, James May si Richard Hammond au fost întrebaţi, printre altele, care au fost cele mai impresionante drumuri şi peisaje pe care le-au întâlnit în carieră.

"Cel mai impresionant drum de pana acum? Anul trecut, în Chile!", a spus Jeremy Clarkson.

"Am mai condus pe un drum din Bolivia, a trebuit să traversez singur deşertul Atacama, a fost spectaculos. Anul trecut am ajuns în Useless Bay in Tierra del Fuego, a fost absolut minunat să conduci acolo. Transfăgărăşan din România a fost impresionant, a fost chiar foarte plăcut", a mai spus Clarkson, iar ceilalţi colegi de echipă au aprobat.

Top Gear a venit în Romania în 2009, când cei trei prezentatori au condus un Aston Martin, un Ferrari şi un Lamborghini de la Bucureşti la Constanţa şi apoi pe Transfăgărăşan. La finalul emisiunii, cei trei prezentatori au declarat Transfăgărăşanul ca fiind cel mai frumos drum pe care au condus vreodată.

În lume există, însă, multe şosele incredibil de frumoase, iar publicaţia online twistedsifter.coma realizat un top al celor mai spectaculoase drumuri pe care ai putea călători vreodată.

Aflaţi, din GALERIA FOTO de mai sus, pe ce loc se află Transfăgărăşanul!


  A fost găsit APARATUL FOTO al unui soldat MORT în Al Doilea Război Mondial. Ce fotografii a făcut înainte să moară | IMAGINI TERIBILE