Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum ar putea “celebra” USL ziua lansării candidaților la locale: Guvernul Ungureanu, vizat de o moțiune de cenzură
Cum ar putea “celebra” USL ziua lansării candidaților la locale: Guvernul Ungureanu,  vizat de o moțiune de cenzură

Cum ar putea “celebra” USL ziua lansării candidaților la locale: Guvernul Ungureanu, vizat de o moțiune de cenzură

USL ar putea depune o moţiune de cenzură concomitent cu evenimentul de lansare a candidaţilor la alegerile locale din data de 7 aprilie, a anunţat astăzi, vicepreşedintele PNL, Varujan Vosganian.

"Lucrăm la această moţiune de cenzură şi nu am stabilit încă data. Suntem acum extrem de preocupaţi de a încheia procedurile privind alegerile locale şi de a le încununa cu un mare eveniment la Bucureşti care să prezinte opiniei publice varianta noastră. Este foarte posibil ca aceste două iniţiative să coincidă", a precizat Vosganian.
Vicepreşedintele PNL a mai precizat că parlamentarii USL vor reveni la lucrările legislative atunci când Puterea va consimţi aplicarea unui “pachet mai amplu" de cerinţe ale Opoziţiei.
“Noi nu avem în vedere renunţarea de facto la atitudinea noastră în Parlament. Reîntoarcerea noastră în Parlament va fi rezultatul negocierii unui pachet mai amplu şi care are în vedere, în primul rând, restructurarea de fond a activităţii parlamentare, asumarea unor greşeli şi pedepsirea celor care s-au făcut vinovaţi de ele. În mod punctual, aşa cum s-a întâmplat zilele trecute în Camera Deputaţilor, suntem dispuşi să mergem în Parlament, dar acolo unde socotim că imaginea României ar avea de suferit", a declarat senatorul liberal într-o conferinţă de presă la sediul central al partidului.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: