Evenimentul Zilei > Social > Cum a trecut NEVASTA lui Nicolas Sarkozy din PATUL lui Eric Clapton în PATUL lui Mick Jagger
Cum a trecut NEVASTA lui Nicolas Sarkozy din PATUL lui Eric Clapton în PATUL lui Mick Jagger

Cum a trecut NEVASTA lui Nicolas Sarkozy din PATUL lui Eric Clapton în PATUL lui Mick Jagger

Cu mult înainte de a-l întâlni pe președintele Franței Nicolas Sarkozy în 2007, viața tumultoasă a Carlei Bruni era celebră. O biografie recentă a lui Eric Clapton aduce noi detalii picante.

Din „Motherless Child. Biography of Eric Clapton”, semnată de Paul Scott, aflăm cât de îndrăgostit era în anii 1980 muzicianul britanic de Carla Bruni, pe atunci un manechin tânăr de 22 de ani, scrie Paris Match.

Paul Scott afirmă însă că iubirea, care „friza obsesia”, a chitaristului nu era întru totul împărtășită.

„În timp ce Clapton era în mod evident nebun după ea, glaciala Carla Bruni nu dădea nici un semn că toată povestea ar fi pentru ea mai mult de o zbenguială.”

Mai mult, scrie biograful, tânăra nu-i acorda mare atenție muzicianului îndrăgostit lulea. Când, după un lung turneu în străinătate, Eric Clapton, acesta se repede să o vadă pe draga lui Carla, care se relaxa cu familia ei pe Coasta de Azur, „ea nu a fost prea încântată să-l vadă și a fost extrem de rece cu el”.

Neputând să-i refuze nimic iubitei sale, muzicianul acceptă să o prezinte lui Mick Jagger. Însă simte primejdia, pentru că reputația de vânător de femei a solistului vocal al Rolling Stones era notorie. Așa că îi cere acestuia să se abțină:

„Te rog, Mick, nu pe asta, cred că o iubesc!”

Însă ceea ce trebuia să se întâmple, se întâmplă. Carla Bruni, care nu împlinise încă 23 de ani, îl întâlnește pe Mick Jagger, de 47 de ani, la o petrecere, după un concert la New York. Câteva zile mai târziu, Eric Clapton află că cei doi sunt împreună.

Îi va trebui un an să-și revină, scrie biograful muzicianului. În ceea ce-i privește pe noii amanți, aceștia vor trăi o poveste de iubire fierbinte care va dura șapte ani. Chiar dacă Mick Jagger se însoară cu Jerry Hall pe 21 noiembrie 1990.