Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum a reușit Giulia Nahmany să dea lovitura la Hollywood
Cum a reușit Giulia Nahmany să dea lovitura la Hollywood

Cum a reușit Giulia Nahmany să dea lovitura la Hollywood

Deși unii așteaptă ani buni până reușesc să pună mâna pe un rol într- un film, după debutul cinematografic de anul trecut, Giulia Nahmany atacă din nou Hollywood-ul.

Artista se află pe distribuția producției „High Strung”, un film mult așteptat ce se va lansa în această vară. Și de această dată, Giulia joacă alături de Jane Seymour, colega ei din „Love By Design”, dar și alături de îndrăgita actriță Maia Morgenstern. „În acest moment am mai multe proiecte cinematografice la care lucrez și voi da detalii la momentul oportun. Însă, nu demult, la Festivalul de la Cannes m-am întâlnit cu o parte din cast/producers de la filmul High Strung, următorul film unde joc rolul Anastasiei și care se pregătește de lansare la sfârșitul acestei veri. Este un film superb despre dans, muzică și iubire. Un fel de Step-up, dar foarte original în același timp. În „High Strung” joacă Jane Seymour (colega mea din Love By Design), Keenan Kampa (o cunoscută balerină din SUA, care dansează la „Russian Marinsky theatre”), Nicholas Galitzine, Maia Morgestern etc. Filmul este în regia lui Michael Damian, iar producția va fi un real succes.


FOTO: Giulia NahmanyFOTO:  Giulia Nahmany, într-o scenă din film
 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.