Teia Sponte, partenerul de afaceri al patronului lui FCSB, a ieșit pozitiv la testarea pentru virusul SARS-CoV-2 și internat. De asemenea, mai mulți membri ai familiei sale au fost infectați.

Teia Sponte era văzut deseori în loja lui Gigi Becali la meciurile vicecampioanei Ligii 1. Acesta a sprijinit financiar gruparea „roș-albastră”, în perioada 2013-2015, atunci când Gigi Becali s-a aflat în spatele gratiilor. Afaceristul este și cel care fost reţinut în mai 2008, când Gigi Becali a vrut să-i motiveze pe cei de la U Cluj, înaintea unui meci cu CFR-ul, cu suma de 1,7 milioane de euro, gest din care a rezultat celebrul dosar „Valiza”.

Gigi Becali a vorbit azi despre acest subiect.

„Teia Sponte este internat la spital. Nu m-am mai întâlnit cu el. Eu n-am ținut niciodată cont de coronavirus. N-am luat nicio măsură. Dacă merg la Sfântul Maslu și la Sfânta Biserică, ce să se întâmple? E Dumnezeu mincinos? Teia Sponte nici nu se dădea jos din mașină când mergea la piață, dar tot a luat coronavirus.

Vreau să-mi protejez fata, mie nu mi-e frică. De asta nu m-am îmbrățișat cu fata mea când m-am întâlnit cu ea. Dacă Hristos vrea să mor, mor, nu e problemă. Dar îmi protejez familia. Am fost și eu și m-am testat cu echipa. Ce e și cu virusul ăsta? Pui medicamente și trece!”, a spus Becali, la Pro X.

Mai mult, Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, bănuiește echipele din Liga 1 că ar putea minți în ceea ce privește cazurile de COVID-19.

„S-ar putea să fie și strategie, să se dea unul bolnav ca să amâne meciurile. Ce caută magazionerul în cantonament cu echipa?

Să dea și FCSB un bolnav de coronavirus. Fraieri sunt de nu-și amână meciul. Numai fraierii joacă după regulile transmise de oficialitățile noastre”, a spus Dragomir, la Pro X.