Se pare că fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a dat uitării sentimentele pe care i le purta Siminei, fosta sa iubită.

Toată lumea știe că Simina Loica și Alexandru Zănoagă au împreună o relație fericită și drept dovadă au și un băiețel, pe nume Dominic. Botezul micuțului a avut loc în această sâmbătă, iar la eveniment au participat mai multe vedete de la Puterea Dragostei, dar nu și Jador, fostul iubit al Siminei.

Viețile celor doi au luat-o pe drumuri separate în urma unei relații pe care nimeni nu ar fi văzut-o terminându-se în acest fel. Ea s-a cuplat cu Alex Zănoagă, fratele lui George Zănoagă de la Insula Iubirii, iar după numai câteva luni, a rămas însărcinată cu micuțul Dominic, care acum le umple viețile de fericire.

Printre vedetele din emisiune care le-au fost alături în minunatele momente de la botez se numără și Raluca Munte, Raju, Iancu Sterp, dar și Alex Bobicioiu.

Chiar dacă toată lumea se aștepta ca Simina să îl invite și pe Jador la marele eveniment, acest lucru nu s-a întâmplat. În timp ce toată lumea se distra și se bucura de compania micuțului Dominic, Jador se afla la sala la fitness unde obișnuiește să meargă constant pentru a se antrena. Judecând după activitățile sale, s-ar părea că pe celebrul cântăreț nu-l mai interesează viața fostei sale iubite.

Relația celor doi a fost plină de pasiune, reușind chiar să nască invidie în privirile mai multor concurenți ce îi „admirau”.

După ce Simina s-a cuplat cu tatăl copilului său, Alex Zănoagă, Jador s-a filmat în fața unui televizor, în timp ce asculta o melodie tristă și stătea cu un pahar de alcool în mână, pesemne că a suferit extrem de mult din cauza faptului că între el și Simina nu s-a legat o poveste de iubire, scrie Cancan.