Evenimentul Zilei > Monden > Cum a ajuns Nicu Ceaușescu să intre în greva foamei
Cum a ajuns Nicu Ceaușescu să intre în greva foamei

Cum a ajuns Nicu Ceaușescu să intre în greva foamei

Nicu Ceaușescu, fiul Elenei și Nicolae Ceaușescu, a făcut greva foamei. Este greu de crezut că ”Prințișorul” a putut lua o asemenea decizie când familia lui era singura din țară care avea tot ce își doreau.

Aflăm tot mai multe secrete despre familia lui Nicolae Ceaușescu. Familia lui Nicolae Ceaușescu avea de toate, în timp ce românii se sculau cu noaptea în cap ca să stea la coadă la pâine, ori la lapte. Așa că este greu de înțeles de ce Nicu Ceaușescu, mezinul familiei de dictatori, a făcut greva foamei.

Profesorul universitar Mircea Oprean, ginerele lui Nicolae Ceaușescu, a făcut dezvăluiri uluitoare despre acest subiect: Nicu, fiul favorit al cuplului Ceaușescu, a făcut în greva foamei.

Mircea Oprean a povestit că, în anul 1984, el și Zoia Ceaușescu (erau căsătoriți din 1980) au decis să locuiască separat de soții Ceaușescu și să se mute în vila din Str. Cosmonauţilor. Acolo, la parterul vilei, locuia deja Nicu Ceaușescu. Însă, ”Prințișorul” era singur, iar soția sa Poliana locuia în altă parte. ”Căsătoria lor nu a fost consumată”, a spus Oprean.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.