Evenimentul Zilei > Actualitate > Culmea tupeului. Ce vrea să facă fostul comisar şef de la Caracal

Culmea tupeului. Ce vrea să facă fostul comisar şef de la Caracal

După ce a fost demis din funcţia de comisar şef, Nicolae Mirea a înaintat un raport către conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt prin care solicită trecerea în rezervă.

Mirea a fost numit pe funcţia de comisar şef la Caracal în anul 2017.

Soţia sa, comisarul şef Violeta Mirea, este şeful Secţiei Poliţie Rurală Osica de Sus, care are în subordine şi Postul de Poliţie Dobrosloveni, de unde este Alexandra Măceşanu, fata răpită de Gheorgghe Dincă.

Poliţistul n-a luat în serios nicio clipă dispariția fetei de 15 ani.

Potrivit unchiului Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, când tatăl fetei a mers să declare dispariția s-a lovit de un răspuns halucinant: „Hai, bă, ce dracu’… știi cum sunt fetele în ziua de azi… apare mâine-poimâine cu iubitul de mână!”.

Tot Mirea este poliţistul care a afirmat către tatăl Alexandrei în momentul percheziţiei: „Hai dă tu cu piciorul în ușă că noi nu intrăm… uite, mai e și un câine…”.

Mirea este poliţistul care ar fi spus tatălui Alexandrei că va plăti percheziţiile în cazul în care Alexandra s-ar fi dus cu vreun bărbat.

Șeful Poliției Caracal i-a zis tatălui Alexandrei: „Dacă dă dracu’ să fie încurcată cu vreunul, tu plătești toate perchezițiile!”, potrivit dcnews.ro