Evenimentul Zilei > Actualitate > Cui plătește Lady Gaga recompensa de jumătate de milion de dolari
Cui plătește Lady Gaga recompensa de jumătate de milion de dolari

Cui plătește Lady Gaga recompensa de jumătate de milion de dolari

Lady Gaga a trecut printr-o dramă miercuri, după ce bărbatul care îi plimba câinii a fost împușcat, iar doi dintre buldogii ei au fost furați. Cântăreața era plecată la Roma, unde are filmări, când s-a întâmplat totul.

Tatăl vedetei cere în continuare autorităților să investigheze cazul, pentru a descoperi tentativa de crimă și, e interesant de văzut plătește Lady Gaga Lady Gaga recompensa de jumătate de milion de dolari pentru găsirea buldogilor. Ryan Fischer, cel care plimba cățeii în momentul acela, a fost împușcat de patru ori în piept, înainte ca doi dintre cățeii lui Lady Gaga să fie furați – Koji și Gustav.

Artista a oferit o recompensă de 500.000 de dolari pentru înapoierea celor doi căței. Vedeta are trei câini. Al treilea, care era și el la plimbare, Miss Asia, fugise în momentul atacului şi a fost recuperat ulterior, arată Daily Mail.

Ce se întâmplă cu recompensa oferită de Lady Gaga pentru găsirea buldogilor

Buldogii francezi furați ai lui Lady Gaga au fost găsiți legați de un stâlp. Descoperirea a fost făcută de o femeie, al cărei nume nu va fi dat publicității.  Femeia va primi recompensa de 500.000 de dolari anunțată de Gaga.

Femeia misterioasă a găsit buldogii francezi furați de la Lady Gaga în Los Angeles, legați de un  stâlp. Surse de presă citate de TMZ arată că femeia ar fi recunoscut animalele din fotografiile publicate de ziare.  Ea a contactat o adresă de e-mail distribuită pe social media de Lady Gaga. De acolo i s-a spus să se îndrepte către cea mai apropiată secție de poliție.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete