Evenimentul Zilei > Politica > Cu cine s-a pozat Klaus Iohannis la un restaurant în Timișoara I FOTO
Cu cine s-a pozat Klaus Iohannis la un restaurant în Timișoara I FOTO

Cu cine s-a pozat Klaus Iohannis la un restaurant în Timișoara I FOTO

Președintele României a fost pe mâini bune în vizita oficială la Timișoara. Ca să nu aibă emoții, oficialii timișoreni au aranjat ca acesta să ia masa la restaurantul unui om de afaceri liberal.

”Astăzi am fost onorați să-l găzduim în restaurantul nostru pe Președintele României. Ca de fiecare dată ne-am ridicat la înălțimea așteptărilor, confirmând motivul pentru care am fost aleși”, au scris pe o rețea de socializare reprezentanții Restaurantului Merlot. Alături, au pus o fotografie care-l are în centru pe președintele Klaus Werner Iohannis, alături de bucătari și ospătari.

Restaurantul Merlot aparține omului de afaceri liberal Darius Jumanca. Acesta are este, printre altele, proprietarul centrelor comerciale Euro și Galeria 1, și a început să construiască în Piața Sfântul Gheorghe un hotel de lux unde, recent, Inspectoratul de Stat în Construcții a cerut anularea autorizației de construcție, pentru încălcări grave ale legii.

Pentru a-i asigura liniște președintelui în timpul mesei, patronul restaurantului a decis să îl închidă temporar. ”Stimați clienți, astazi, 03.10.2016, Restaurant Merlot este închis până la ora 18:00. Vă așteptăm cu drag începand cu ora 18:00. O zi cât mai reușită”, au transmis reprezentanții Merlot pe Facebook. ( Sursa foto: Adrian Pîclișan și Facebook)

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.