Intervenția telefonică a lăsat multă lume cu gura căscată. 

”Cristian Tudor Popescu e un Scaraoţchi al presei româneşti. Nu îl cred. Otrăveşte minţile românilor cu elucubraţii. Se preface că e îngrijorat. Se preface că e marele deontolog al presei româneşti. Există un jurnalist de la Realitatea, care acum e la RTV, care lună de lună îi dădea un omagiu lui CTP. Era vorba o carte şi în ea avea 5000 de euro. Lua bani de la Vântu, acum în puşcărie, în fiecare lună. România e malformată de ăsta. E turnător la Servicii Străine. Lua la negru, lună de lună, 5000 de euro bani de la Vântu. O să îi fac public numele.

Doamna Kovesi şterpeleşte puterea ajutată de acest Scaraoţchi al presei. E un simbol de neatins care se dă albă ca Zăpada. Să explice CTP cum lua bani de la Vântu.”, a spus Sebastian Ghiță la România TV.

KOVESI SĂ SPUNĂ DACĂ A FOST PRIETENĂ CU MINE.

Despre Kovesi: "Ea vrea să fie o Ioana D'arc o starletă a justiţiei. Cum să spună că ei sunt DNA şi că nu le pasă de nimic. Nu au putut să îmi închidă gura, dar suntem umiliţi mai rău ca pe vremuri. Doamna Kovesi neagă prietenia mea cu jumătate de gură. Să răspundă dacă era prietenă cu mine înainte. Eu nu o să îmi torn niciodată prietenii. Eu nu fac nimic cu Băsescu. Băsescu a fost şeful lui Kovesi.", a spus Ghiţă.

Te-ar putea interesa și: