CTP, de la ISIS la femei. Cele mai controversate declarații are jurnalistului

CTP, de la ISIS la femei. Cele mai controversate declarații are jurnalistului Cristian Tudor Popescu. Sursa Foto: Arhiva EVZ

De-a lungul anilor, CTP s-a remarcat printr-o serie de declarații șocante. Una dintre ele a fost aceea în care l a comparat pe ÎPS Teodosie cu un membru Isis.

CTP este de neoprit atunci când are de zis ceva. Chiar dacă de multe ori declarațiile lui sunt considerate cel puțin nepotrivite. Unul dintre aceste momente a fost și acela în care ÎPS Teodosie a explicat că motivul pentru care femeia nu are roluri importante în biserică ține de „condiția slăbiciunilor sale”.  Replica lui CTP a fost șocantă. „Asta este atitudine față de femeie de care un membru ISIS ar fi foarte mândru și ar aplauda-o”.

A spus la acel moment jurnalistul. O altă declarație care a stârnit un val de controverse a fost aceea în care Dumnezeu ”a devenit” bătrân.  „Da, evoluează. Dumnezeu îmbătrânește și când îmbătrânește, are cataractă, glaucom, nu mai vede bine, nu mai aude bine. Așa se explică faptul că lasă să se întâmple toate grozăviile astea, care observați cum se adună?”

A spus la acel moment CTP. Una dintre cele mai ciudate declarații a fost însă cea legată de nașterea unui copil, care ar fi total nedemocratică. ”Nașterea unui copil este una dintre cele mai nedemocratice fapte din această lume. Pentru că acel copil nu e întrebat dacă dorește să vină pe această lume.

Ne puteți urmări și pe Google News

CTP: Nașterea unui copil, una dintre cele mai nedemocratice fapte de pe pământ

În această țară și să fie fiul sau fiica părinților care îi hotărăsc venirea pe lume. Toate astea i se pun în față. Părinții dau naștere unui copil, dar în subconștientul lor - și în conștientul lor, dar și în subconștientul lor - așteaptă ca acel copil să le semene. Fiecare dintre ei așteaptă să semene cu el”. De departe, însă, cea care a stârnit cele mai multe controverse a fost cea legată de masturbare.

„Vă imaginaţi ce au în cap copiii la 12 ani? Fetele care se masturbează clitoridian în adolescenţă ar trebui să ştie, să le spună omul ăla care face curs la şcoală că e posibil să li se deformeze centrul sexual de pe scoarţă, în aşa fel încât să nu mai fie satisfăcute de relaţiile sexuale normale. Asta este o chestiune medicală. Şi ele nu ştiu acest lucru”, a declarat Cristian Tudor Popescu.