Evenimentul Zilei > Monden > CTP făcut praf de vloggerul Selly: Haterii, zât, lasă-i sa plece!
CTP făcut praf de vloggerul Selly: Haterii, zât, lasă-i sa plece!

CTP făcut praf de vloggerul Selly: Haterii, zât, lasă-i sa plece!

Cristian Tudor Popescu a devenit subiectul unei replici pe muzică de rap a tânărului vlogger Selly. Acesta i-a răspuns prin versuri.

Celebrul vlogger Selly i-a răspuns analistului Cristian Tudor Popescu într-o melodie lansată cu trupa 5GANG. Reacția tânărului vine ca urmare a declarațiilor la adresa sa făcute

„Hocus pocus, apar banii. Cinci stele, ca sultanii. Bag un story, easy money. Sunt preafericit ca Dani”, spune Selly.

„Da’ mă găseşti pe coperta Capital, bro. Vorbesc în Forbes numere, am numerar yo. Haterii, zât, lasă-i sa plece. Nu au decât să mă judece. Nu îi ascult, fiecare alege. Ce le dau eu, se subînţelege. Ăştia dau cu hate, încasez cec după cec”, sunt versurile melodiei Hocus Pocus.

Vloggerul Selly în noul său videoclip

Selly a fost unul din premiații Galei Capital. Selly a fost cel care a câștigat premiul „Influencerul anului” în cadrul Galei. Este primul vlogger din România care a depășit 2 milioane de abonați pe Youtube și are sute de milioane de vizualizări pe platformele de socializare împreună cu colegii săi de la 5Gang. Amănunte AICI.

Ca urmare a unui accident de mașină, în care Selly își distrusese autoturismul, analistul Cristian Tudor Popescu declarase: „Persoanele astea care umblă cu geci de 1.500 de euro și cu mașini de 70.000 de euro, cum l-am văzut pe băiatul acesta, vloggerul, a venit aici, la Digi, Selly sau Selby, era reprezentantul noii generații, care vine cu forță, cu entuziasm, să lichideze vechile structuri îmbrătrânite, dinozaurii… Frumos, revoluționar!… Și-acum văz că prima lui grijă este să-și ia la… cât are, nu știu, 16-17-18 ani, cred că n-are 20 de ani, își ia mașină de 70.000 de euro, pe care, de altfel, a și ciocnit-o.

Păi, pentru mine este rău. Ce să fac? Eu sunt de modă veche. Când dai 70.000 de euro pe o mașină înseamnă că ai niște probleme interioare nu simple. Sunt convins, are bani mulți. Problema nu este câți bani ai, problema este decența consumului și a achizițiilor. Asta este problema. Problema e ce faci cu banii ăia, indiferent câți ai avea, mulți, puțini”, a declarat gazetarul.