Evenimentul ZileiSportCS „U” Craiova caută urgent antrenor care să-i ia locul lui Laurențiu Reghecampf. Cine a intrat în vizorul oltenilor

CS „U” Craiova caută urgent antrenor care să-i ia locul lui Laurențiu Reghecampf. Cine a intrat în vizorul oltenilor

CS „U” Craiova caută urgent antrenor care să-i ia locul lui Laurențiu Reghecampf. Cine a intrat în vizorul oltenilor
Finanțatorul Mihai Rotaru are de gând să-l înlocuiască pe Laurențiu Reghecampf, în această iarnă, pentru a resuscita o echipă ce are emoții pentru calificarea în play-off.

Sunt șanse din ce în ce mai mari ca formația CS „U” Craiova să fie condusă de un alt antrenor în cea de-a doua jumătate a sezonului. Relația dintre patronul Mihai Rotaru și tehnicianul Laurențiu Reghecampf s-a răcit în ultima perioadă. Așa că despărțirea s-ar putea produce în această iarnă.

Laurențiu Reghecampf ar putea să fie dat afară de la CS „U” Craiova în această iarnă

Marele of al oltenilor este legat de ratarea marelui obiectiv: câștigarea titlului. Echipa a jucat mediocru în prima parte a Ligii I și se află la 25 de puncte distanță de lidera CFR Cluj. Mai mult, „alb-albaștrii” au și mari emoții pentru calificarea în play-off. Pentru că se află pe locul 5, cu 32 de puncte, tot atâtea cât a adunat și Rapid, care este prima sub linie. Problema este legată și de scandalul public în care a fost implicat „Reghe”, după despărțirea de Anamaria Prodan. Și care l-a făcut pe tehnician să-și piardă concentrarea de la problemele echipei.

După cum anunță digisport.ro., Mihai Rotaru s-a interesat de situația antrenorului Ronny Levy (55 de ani). Antrenor care a mai lucrat în România la Unirea Urziceni și Steaua.

Acum, el se află pe cai mari la formația Hapoel Beer Sheva, care este lideră în campionatul din Israel. Cu Levy pe banca tehnică, echipa a adunat 11 victorii și 4 egaluri în 15 partide.

Și Mirel Rădoi intrase în zona de interes a oltenilor

Săptămâna trecută s-a vorbit și despre negocieri între oficialii oltenilor și Mirel Rădoi, fostul selecționer al României. Vorbind despre criza de formă a echipei „alb-albastre”, Mirel Rădoi afirma pentru Telekom Sport. „De unde căderea Craiovei?” Eu aş pune-o în momentul de faţă doar pe ghinion. Pentru că am văzut foarte multe meciuri.

Adică să domini meciul de maniera asta, asta am păţit-o şi eu la echipa naţională, să ai posesie, să ai ocazii şi să apară astfe de goluri primite…


Accesează: