Evenimentul Zilei > Social > CRUZIME DE NEDESCRIS! Apucături bolnave descărcate asupra unui cățeluș. România, revoltată
CRUZIME DE NEDESCRIS! Apucături bolnave descărcate asupra unui cățeluș. România, revoltată

CRUZIME DE NEDESCRIS! Apucături bolnave descărcate asupra unui cățeluș. România, revoltată

Un căţel de doar câteva săptămâni a fost găsit, marţi, imobilizat de un pompier, la nici doi metri de flăcările unui incendiu de vegetaţie. Căţelul era legat într-un sac şi abandonat pe un camp din apropierea satului Buituri (lângă Hunedoara).

Norocul patrupedului a fost că l-a observat un pompier din echipa ajunsă în zonă pentru a stinge incendiul de vegetaţie. “Plt. adj. Mihai Deac, împreună cu echipa lui de la Detașamentul Hunedoara, a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată în zona Buituri.

În timp ce acționa pentru stingerea flăcărilor, pompierul a zărit un cățel care se afla la câțiva metri de arderea în extindere. Câinele, de doar câteva săptămâni, era legat într-un sac și nu putea fugi din calea flăcărilor", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara, Anemona Doda.

În momentul în care a fost luat de pompier, căţelul s-a şi pus pe joacă. A devenit şi mai voios după ce a primit mâncare şi apă. Patrupedul a fost apoi dus la adăpostul de câini din fosta unitate militară de la Hunedoara, de unde, se speră că îşi va găsi un stăpân care să îl merite cu adevărat.