Criza gunoiului din Sectorul 1, provocată de Clotilde Armand. Acuzațiile lui Dan Podaru

Criza gunoiului din Sectorul 1, provocată de Clotilde Armand. Acuzațiile lui Dan Podaru Lovitură primită de Clotilde Armand chiar de la o colegă de partid. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Dan Podaru, consilier local PNL din Sectorul 1, a făcut o declarație în care atribuie în totalitate responsabilitatea Primarului Clotilde Armand pentru noua criză a gunoiului din această zonă.

Dan Podaru a spus că, astăzi, la ședința de Consiliu Local convocată la ora 10.00, a intrat în posesia unui document care l-a surprins și care a intrat în circuitul primăriei la data de 31.03.2023 și purtând numărul de înregistrare 20101, care nici până astăzi nu a fost transmis oficial Consilierilor.

Clotilde Armand, acuzată că a ascuns Consiliului Local negocierea cu Romprest

Prin documentul menționat de consilierul PNL Sector 1, compania Romprest cerea ajustarea tarifului cu valoarea de 31,22%, această valoare fiind reprezentată de indicele IPC (conform site-ului INS).

Acest document demonstrează, din nou, rea voința și modul nelegal de acțiune al Primarului Clotilde Armand, care a ascuns Consiliului Local și Consilierilor faptul ca se află într-o negociere cu prestatorul serviciilor de salubritate. Totodată, existența acestui document demonstrează faptul că actuala criză generată și orice evoluție ulterioară a acesteia, sunt doar vina exclusivă a Primarului Clotilde Armand.

Ne puteți urmări și pe Google News

De altfel, nu este o nouă criză, ci o continuare a crizei salubrității, generată încă de la începutul mandatului, Clotilde Armand fiind răspunzătoare atât de repercusiunile acestei crize la nivelul cetățenilor Sectorului 1, care au fost obligați, mai bine de jumătate de an, să trăiască în condiții insalubre, cât și de criza raporturilor de lucru cu consilierii locali, generată de Primarul Clotilde Armand încercând să anuleze drepturile democratice ale Consilierilor și să se substituie acestora”, a scris Dan Podaru pe rețelele sociale.

Potrivit declarației consilierului, Clotilde Armand este responsabilă de generarea unei crize la nivelul societății comerciale care oferă servicii de salubritate și în cadrul propriului său echipe. Chiar dacă poate nu toți sunt încă conștienți, cu siguranță, toți apropiații ei vor trebui să răspundă în mod legal pentru acțiunile pe care le săvârșesc.

Mai mult decât atât, primarul Clotilde Armand are insolența de a nu participa la ședințele pe care le convoacă, iar asta nu de acum, ci de mai bine de un an”, mai scrie Dan Podaru.