Evenimentul Zilei > Actualitate > Cristina Țopescu, rezultatele autopsiei. Cauza decesului: „Stare avansată de…”
Cristina Țopescu, rezultatele autopsiei. Cauza decesului: „Stare avansată de…”

Cristina Țopescu, rezultatele autopsiei. Cauza decesului: „Stare avansată de…”

Noi informații despre moartea celebrei prezentatoare Cristina Țopescu ies la iveală. Rezultatele autopsiei au fost neconcludente din cauza stării avansate de putrefacție.

Din primele informații reiese că medicii legiști nu au putut stabili cauza morții regretatei prezentatoare din cauza stării avansate de putrefacție a trupului, estimându-se că îndrăgita jurnalistă ar fi murit cu 3 săptămâni în urmă.

Ei au descoperit mai multe fragmente medicamentoase în stomacul jurnalistei, motiv pentru care este necesară o expertiză toxicologică.

Oficialii de la Institutul de Medicină Legală au întocmit raportul preliminar, însă, nu a fost stabilit motivul decesului Cristinei Țopescu din cauza faptului că trupul său era într-o stare avansată de descompunere. Rezultatele de la histopatologie și toxipatologie vor fi aflate peste trei săptămâni sau chiar într-o lună.

„Urmează ca la histopatologie și toxipatologie rezultatele să vină mult mai târziu. Rezultatele vor fi precizate în trei săptămâni, o lună. Autopsia a fost făcută însă nu s-a putut stabili cauza morții, din cauza stării avansate de putrefacție”, a precizat jurnalista Adina Anghelescu, relatează jurnalul.antena3.ro.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.