Din primele informații reiese că medicii legiști nu au putut stabili cauza morții regretatei prezentatoare din cauza stării avansate de putrefacție a trupului, estimându-se că îndrăgita jurnalistă ar fi murit cu 3 săptămâni în urmă.

Ei au descoperit mai multe fragmente medicamentoase în stomacul jurnalistei, motiv pentru care este necesară o expertiză toxicologică.

Oficialii de la Institutul de Medicină Legală au întocmit raportul preliminar, însă, nu a fost stabilit motivul decesului Cristinei Țopescu din cauza faptului că trupul său era într-o stare avansată de descompunere. Rezultatele de la histopatologie și toxipatologie vor fi aflate peste trei săptămâni sau chiar într-o lună.

„Urmează ca la histopatologie și toxipatologie rezultatele să vină mult mai târziu. Rezultatele vor fi precizate în trei săptămâni, o lună. Autopsia a fost făcută însă nu s-a putut stabili cauza morții, din cauza stării avansate de putrefacție”, a precizat jurnalista Adina Anghelescu, relatează jurnalul.antena3.ro.