De astazi si pana luni, 6 august (data postei), puteti trimite talonul de participare la concurs pe adresa OP1 CP10, Bucuresti, si participa la tragerea la sorti pentru o discutie fata in fata cu Cristina Rus. Talonul poate fi gasit in editia de vineri, 3 august, a ghidului TV. 

Cristina Rus imbina aparitiile in topurile muzicale cu prezenta pe micile ecrane in calitate de invitat sau chiar prezentator. Din pacate, emisiunea „Mega Clever” a carei gazda a fost, nu a rezistat in grila mai mult de doua editii.

EVZ TV: Esti tot mai prezenta in show-uri, ti se incredinteaza si prezentarea lor. Crezi ca ai putea face o cariera reala in tv?
Cristina Rus:
Ma bucura faptul ca sunt cooptata in astfel de proiecte si ca mi se ofera oportunitatea de a pune in practica ceea ce am invatat. Ba mai mult, experienta pe care o capat nu face altceva decat sa ma propulseze acolo unde vreau eu sa ajung. Da, cred ca as putea face o cariera in televiziune.

Care crezi ca a fost atuul care te-a propulsat in platourile emisiunilor TV?
Cred ca atuul meu a fost imaginea, dar si seriozitatea si dorinta mea de a ajunge acolo. M-am pregatit foarte mult, urmand cursurile Facultatii de Teatru si Televiziune din Cluj. Inca muncesc la perfectionarea mea ca om de televiziune.

In ce masura se sprijina cariera ta muzicala pe aparitiile in show-urile tv?
Aparitiile TV sunt foarte importante pentru un artist, pentru ca-i imbunatatesc imaginea, dar si viceversa e valabila. Atata vreme cat esti un artist bun, poti sa contribui la calitatea unui show, dar si o emisiune de divertisment reusita poate sa ajute un artist si sa-i aduca un plus de imagine. Pot sa spun, din proprie experienta, ca emisiunea „Dansez pentru tine”, la care am participat, mi-a adus un mare plus de imagine si sunt constienta de acest lucru.

Ce format crezi ca ti s-ar potrivi cel mai bine pentru „a da lovitura” in televiziune? 
Sunt o persoana plina de energie, cred ca cel mai bine mi s-ar potrivi un show de divertisment. 

Iti analizezi prestatiile din emisiuni? Care este critica cea mai aspra pe care ai primit-o?
Criticile vin intotdeauna de la parintii mei, care nu pierd niciodata ocazia de a ma cizela, ori de cate ori e nevoie. Si tot ei ma lauda atunci cand imi fac bine treaba. Bineinteles ca toate emisiunile sunt analizate si de mine, pentru ca numai asa pot sa-mi corectez greselile.

Experimentul „Mega Clever” a esuat dupa doua editii. Cum a fost posibil?
Cred ca cel mai in masura sa raspunda la aceasta intrebare este producatorul emisiunii.

Daca ar fi sa-ti analizezi punctele forte, dar si pe cele slabe, care ar fi acestea?
Nu-mi place sa vorbesc despre mine si intotdeauna las oamenii sa ma descopere. Oricum, fiecare ma percepe in felul lui. Nu pot fi aceeasi Cristina pentru toata lumea. 

Faptul ca „Mega Clever” s-a terminat mai repede decat era estimat ti-a schimbat planurile pentru vara aceasta?
Nimeni nu stie daca „Mega Clever” s-a terminat, dar pot sa-ti spun sigur ca nu am timp de o vacanta!

Care este cea mai importanta reusita a ta in muzica?
Ma bucur ca am reusit sa-mi atrag foarte multi simpatizanti odata cu lansarea brandului Cristina Rus.