Cristian Chivu, la Inter pentru 15 milioane de euro

Cristian Chivu, la Inter pentru 15 milioane de euro

Cu o zi inainte ca perioada de transferuri sa se incheie, lucrurile par sa se limpezeasca in cazul lui Cristian Chivu.

Potrivit site-ului www.tgcom.it, fundasul echipei italiene AS Roma va ajunge in cele din urma la Inter Milano, care va plati in schimbul romanului 15 milioane de euro.

Telefon de la Moratti

Sursa citata a notat ca transferul lui Chivu, care va semna un contract pe cinci ani, urma sa fie oficializat aseara. In timp ce se afla intr-o sedinta cu responsabilii echipei AS Roma, administratorul-delegat Rosella Sensi a primit ieri un telefon de la Massimo Moratti, patronul formatiei Inter Milano, in urma caruia a fost definitivat transferul fundasului roman. Campioana Italiei va plati in bani gheata 10 milioane de euro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Celelalte cinci milioane de euro vor rezulta din scaderea salariului pe care il va incasa Cristi Chivu, 3,5 milioane de euro pe sezon in loc de 4,5 milioane de euro. Sensi si Moratti ar trebui sa se intalneasca astazi la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal pentru a definitiva tranzactia. Site-ul www.sports.it a scris ca un pas decisiv in concretizarea transferului l-a constituit decizia fundasului roman de a renunta anual la un milion de euro.   

In repetate randuri, Roberto Mancini, antrenorul milanezilor, a declarat ca fundasul roman este un jucator de care ar avea mare nevoie pentru intarirea apararii „nerazzure”. Chivu a avut oferte de la echipele spaniole Real Madrid si FC Barcelona, pe care nu le-a acceptat.