Evenimentul Zilei > Monden > Cristi Borcea vorbește pentru prima oară despre detenţie, copii, neveste
Cristi Borcea vorbește pentru prima oară despre detenţie, copii, neveste

Cristi Borcea vorbește pentru prima oară despre detenţie, copii, neveste

Cristi Borcea este tatăl a 9 copii, cu vârste cuprinse între un an și 23 de ani. Acesta a dezvăluit cine la ținut în priză cât a stat în pușcărie.

Fostul acționar al echipei Dinamo a dezvăluit cum se descurcă în rolul de tată, dar și cum a fost perioada de detenție şi spune că a avut norocul să aibă permisii de două ori pe ani  şi aşa a putut să-şi vadă toţi copiii, inclusiv pe cei din America pe care îi are cu a doua sa soţie, Alina.

Valentina este nucleul familiei

Cristi Borcea a vorbit despre relația pe care o are cu cei 9 copii, dar şi despre actuala lui soţie, Valentina, pe care o iubeşte şi apreciază extrem de mult. Afaceristul a recunoscut că nu își mai dorește să devină tată, însă dacă soția lui vrea, el nu se opune. Borcea mai are o fată dintr-o relaţie extraconjugală.

Deşi se bucură de iubirea a nouă copii, Cristi Borcea recunoaşte că nu se implică în activităţi ce ţin de doctori şi spitale, deoarece nu suportă să vadă când se face o injecţie. Fostul acţionar dinamovist a mărturisit că prima dată când a fost la medic cu băiatul cel mare, Patrick, a leşinat.

„Am toate palierele” , a declarat Borcea şi continuă: „Meritul a fost de a le crea toate condiţiile şi a avea tot ce le trebuie. Dar meritul principal a fost al mamelor, care i-au crescut şi au stat tot timpul cu ei. Valentina iubeşte toţi copiii mei, este o femeie care mi-a redat echilibrul extraordinar de mult. Eu nu am puterea să stau cu un copil când face o injecţie, cad eu jos. Am fost cu Patrick prima dată şi am leşinat eu”, a mai povestit Borcea la emisiunea Vorbește Lumea, de la Pro TV.

„La început au fost momente grele. Nicăieri în puşcărie nu sunt condiţii bune, am avut căderi”, a  declarat fostul şef de la Dinamo. Iar copiii i-au dat cea mai mare putere să treacă peste toate: „M-au ţinut tot timpul în priză…. Am făcut în cinci ani 4 copii aflat în detenţie”.

Mai mult, acesta a recunoscut că este:  un tip foarte romantic, un sentimental incurabil.

Întrebat dacă îşi mai doreşte copii,  Cristi Borcea a răspuns: „Deocamdată nu, dar dacă Valentina îşi mai doreşte, nu am niciun fel de probleme. Iubesc foarte mult copiii”, a spus  Cristi Borcea.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: