Evenimentul Zilei > Actualitate > Criminalul tripului asasinat de la Constanța a fost reținut
Criminalul tripului asasinat de la Constanța a fost reținut

Criminalul tripului asasinat de la Constanța a fost reținut

Ştefan Alexandru Stoica, cel despre care se crede că și-a ucis cu sânge rece mătușa, bunica și vărul, a fost reținut

Un pușcăriaș recidivist periculos și-a masacrat, miercuri noaptea, bunica, mătuşa şi vărul. Asasinul fusese eliberat condiționat, pentru bună purtare, în urmă cu o săptămână, din Penitenciarul Galați, unde făcuse trei ani de închisoare pentru tâlhărie. Era cunoscut cu probleme psihice şi consumator de droguri. Ştefan Alexandru Stoica neagă crimele după ce a fost audiat peste opt ore de procurori şi criminalişti. Loviturile aplicate cu cuţitul direct în inimă au grăbit moartea a două dintre victime, bunica de 81 de ani şi vărul de 19 ani. A treia victimă, mătuşa lui de 58 de ani, a fost omorâtă cu mai multe lovituri de ciocan în cap. Mobilul crimei a fost, pare-se, pensia pe care cele două femei doar ce o primiseră. S-a întâmplt în Constanța.

Ştefan Alexandru Stoica, de 21 ani, a fost găsit astăzi dimineaţă în localitatea Cumpăna din apropierea Constanţei. Stătea pe o bancă şi discuta cu un prieten. Nu a opus rezistenţă. A fost adus la IPJ Constanţa unde este audiat de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale şi de un procuror.

La morga Cimitirului central din Constanţa s-a efectuat necropsia cadavreor celor trei victime: 

– Bunica, de 81 ani, Gherghina Pârvulescu

. Mătuşa, de 58 de ani, Paraschiva Mărtoiu

. Vărul, de 19 ani, Cristian Marius Mărtoiu

Presupusul autor al triplului asasinat comis, miercuri seară, într-un cartier din Constanţa, Ştefan Alexandru Stoica, a fost reţinut, joi seară, pe bază de ordonanţă, şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Potrivit anchetatorilor, tânărul în vârstă de 21 de ani, acuzat că şi-ar fi ucis bunica, mătuşa şi un văr, lovindu-i de mai multe cu un ciocan şi cu un cuţit, a fost audiat de către poliţişti, joi, timp de aproape 12 ore, dar nu a declarat nimic, refuzând să vorbească, scrie Mediafax.ro.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: