Editura Evenimentul si Capital

CRIMINALA de la Metrou, autoarea unor declarații DEMENTE: „Nu am fost curioasă ce s-a întâmplat cu VICTIMA pentru că am mers să-mi CUMPĂR PANTALONI”

Autor: | | 3 Comentarii | 11009 Vizualizari

Magdalena Șerban, cunoscută drept „criminala de la metrou”, va merge miercuri la Tribunalul București pentru a fi judecată pentru omor calificat, după ce în decembrie a împins o persoană pe șinele de tren.

UPDATE - Dialogul dintre magistrat și criminala în serie care a terorizat Capitala a decurs exploziv. Vă prezentăm mai jos răspunsurile Magdalenei Șerban:

Judecător: - Ce studii aveţi?

Magdalena Serban: Am Bacul luat. Am făcut profesionala, am fost concediată de la Carefour Express, unde lucram pe funcţia de casieră în decembrie, iar nivelul meu de trai a scăzut.

Jud.: La ce zile va referiți?

MS: La zilele în care s-au petrecut accidentele. M-am simţit rău în acea zi. Am căutat de lucru la metrou, la mai multe staţii, pe la chioşcuri şi pe sus. M-am simţit nefolositoare. S-a întâmplat ce s-a întâmplat şi îmi pare rău. Am lucrat şi în Spania la curăţenie. De la 17 la 28 de ani am lucrat în România şi de la 28 la 38 în Spania. Şi în ăpania am fost internată într-un spital de psihiatrie. În acea zi avut gânduri negre, ameţeli.

Jud.: A fost un accident? La ce va referiţi?

MS - La aceste acţiuni făcute de mine.

JUD: Aţi spune că nu e caracteristic pentru dvs.?

MS - Nu sunt caracteristice. Am lucrat în Spania ca asistent la domiciliu pentru bătrani şi ca menajeră. Lucram cu indivizii, cu publicul mereu.

JUD. Ce s-a întâmplat atunci?

MS - Era înainte de Sărbători, până în data de 15. Nu cunosc bine staţiile de la metrouri. Prima fată semăna foarte mult cu cea la care am fost în Spania. Fața ei îmi era cunoscută. Mi-au venit gânduri negre, sa o împing.

JUD.: Unde?

MS: Pe staţia de la metrou, pe podea. Pe podeaua dintre staţii. Dupa aceste gânduri, am actionat. Pentru prima oara am văzut-o când aştepta metroul.

JUD. Erau mai multe persoane acolo?

MS: Da.

JUD. Aţi împins-o? De câte ori?

MS - Am împins-o odată, după care m-a împins şi ea, moment în care am împins şi eu să nu cad. După ce am împins-o prima dată ar fi cazut pe podea. Şi a doua oara tot pe podea ar fi căzut pentru că nu s-a mişcat, a opus rezistenţă. După aceea a venit metroul, iar ea a plecat. Eu am ieşit afară, m-am dus am mâncat, apoi am mai întrebat pe la magazine dacă au nevoie de vânzător. Nu am găsit şi am plecat la Dristor. Am început să mă uit la mai multe persoane şi vedeam negru în jurul meu. Una dintre tinere s-a apropiat mai mult de mine şi eu am împins-o. Finalul nu l-am văzut, că am plecat.

JUD. După ce aţi împins-o ce s-a întamplat?

MS - A căzut.

JUD. Unde?

MS -Pe şine. A încercat să se ridice. Distanta era mai mare de 1.51 şi nu se putea ridica. Când era cazută ea striga dacă pot să iau geanta. Era cu mâinile întinse pe plafonul pe care aşteaptă călătorii şi geanta era în una dintre mâini. Eu am lovit geanta, nu pe ea. Nu ştiu dacă încerca să se ridice. Nu am încercat să o ajut pentru că voiam să plec. Numai un bărbat putea să o ridice de acolo.

JUD. Aţi căutat un bărbat?

MS - Nu, am plecat.

JUD. Aţi observat că vine metroul?

MS - Nu, nu am văzut.

JUD. Aţi atenţionat pe cineva?

MS - Toate persoanele au văzut că era cineva pe şine, dar nu au ajutat pentru că au văzut că vine metroul. Eu nu am văzut că vine metroul. Am plecat de acolo, dar am auzit nişte ţipete. Când le-am auzit eram pe scările rulante de afară. După aceea am fost să îmi cumpăr nişte pantaloni şi apoi m-a luat Poliţia. Nu eram curioasă ce s-a întamplat cu persoana pe care am împins-o pe şine pentru că voiam să îmi cumpar niste pantaloni şi neavând bani mulţi la mine căutam unii mai ieftini. Regret faptele comise.

Procuror: A vrut să ia geanta celei de-a doua victime?

Eveniment important pentru crestini! INCEPE AZI

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Social

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI
Tema zilei