Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Arad, și-a omorât soția, înjunghiind-o cu mai multe lovituri de cuțit. În momentul crimei, în locuință era și fiul celor doi, în vârstă de 10 ani, informează antena3.ro

După ce și-a omorât nevasta, bărbatul a decis să se sinucidă, aruncându-se de la etajul nouă al unui bloc din cartierul Aurel Vlaicu, din Arad. 

Crima a fost anunțată la 112, iar polițiștii au găsit în locuință o femeie de 38 de ani înjunghiată de aproape 30 de ori, în timp ce soțul acesteia a fost găsit mort lângă bloc, după ce s-ar fi aruncat de la fereastra locuinței. 

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, din primele cercetări reiese că, pe fondul geloziei, bărbatul, care avea 40 de ani, şi-a înjunghiat soţia cu un cuţit de bucătărie, iar apoi a încercat să se sinucidă cu același cuțit, în cele din urmă aruncându-se de la etaj. 

În locuință a fost prezent şi copilul de zece ani al cuplului, care urmează să fie consiliat de specialiști. 

Procurorii şi polițiștii, care au deschis un dosar pentru omor calificat, au făcut cercetări câteva ore la locul evenimentului, iar luni urmează să audieze şi locatari din bloc.