Crimă în Sectorul 6. Bărbat de 42 de ani, ucis în bătaie pe stradă de doi adolescenți. De la ce a pornit coflictul. Update

Crimă în Sectorul 6. Bărbat de 42 de ani, ucis în bătaie pe stradă de doi adolescenți. De la ce a pornit coflictul. Update Crimă. Sursă: Paul Fleet | Dreamstime.com

Update: Surse din interiorul anchetei au precizat că întregul conflict ar fi pornit din cauza unor fete. Tânăra care a fost amenințată a chemat în sprijin pe concubinul mamei, bărbatul de 42 de ani. La rândul lor, fetele care au amenințat cu bătaia au fost însoțite de cei doi agresori.

Tinerele au discutat amiabil, însă victima i-ar fi amenințat pe cei doi agresori. Aceștia din urmă s-au înarmat cu două bâte și au început să-l bată pe bărbatul de 42 de ani. Acuzați de crimă, tinerii și-au recunoscut fapta și s-au prezentat de bună-voie la Secția 20 de poliție.

Știrea inițială: Un conflict spontan a avut loc marți seară pe Bulevardul Constructorilor din Capitală, lângă stația de metrou Parcul Crângași din Sectorul 6. Un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost bătut cu bâtele de doi tineri. Unul dintre agresori este un minor de 16 ani.

Crimă în Sectorul 6 din Capitală

În urma loviturilor, persoana de 46 de ani a murit. Cadavrul victimei a fost descoperit lângă stația de metrou Parcul Crângași, din Sectorul 6. Încă nu se știe de la cea pornit conflictul. Polițiștii chemați prin numărul unic de urgență 112 au constatat că victima de 42 de ani a fost lovită de mai multe ori în zona capului.

Ne puteți urmări și pe Google News

„La data de 14 mai 2024, în jurul orei 20.25, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 20 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe un bulevard din Sectorul 6, un bărbat ar fi fost agresat fizic cu un obiect contondent, la nivelul capului, de către alţi doi bărbaţi.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţişti din cadrul Secţiei 20, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă”, a transmis, marţi seară, Poliţia Capitalei.

Unul dintre agresori are 16 ani

Aceeași sursă a mai precizat că la fața locului s-a deplasat și un echipaj de prim-ajutor. Din păcate pentru familia victimei, medicii de pe ambulanță nu au putut decât să constate decesul.

Cei doi agresori, unul dintre ei un adolescent de 16 ani, au fost identificați de polițiști și conduși la secție pentru audieri. Cercetările au fost preluate de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București. În cazul în care cei doi agresori vor fi găsiți vinovați riscă ani grei de închisoare.

Crimă în Sectorul 6

Crimă în fața parcului Crângași din București. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Autorii crimei din Sectorul 6 riscă ani grei de închisoare

Pentru a stabili cu exactitate modul în care a fost comisă crima din Sectorul 6, procurorii vor colabora cu polițiștii de la Omoruri. Cadavrul victimei a fost preluat de un echipaj de la INML. Urmează ca medicii legiști să stabilească circumstanțele în care a survenit decesul.

„Cercetările sunt preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri - DGPMB, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, precum şi dispunerea măsurilor legale care se impun. Trupul neînsufleţit va fi condus la Institutul Naţional de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”, a mai transmis sursa citată.