Creeaza un colt de pasteluri

Creeaza un colt de pasteluri

Culorile sunt foarte importante pentru starea ta de spirit, reusind sa te inveseleasca, incalzeasca sau deprime fara ca tu sa-ti dai seama care este cauza.

Tocmai de aceea, avand in vedere stresul si oboseala de fiecare zi, ar fi o idee buna sa adaugi un pic de pastel casei tale. Astfel, chiar si dupa cea mai stresanta zi la serviciu, cand te intorci seara acasa sa ai un colt de camera sau macar o singura piesa de mobilier pastelat care sa te inveseleasca.

Iar daca la culoarea vesela se adauga si textura moale si catifelata si, in plus, senzatia de confort, acel obiect va deveni, probabil, preferatul tau.

Taburetele si pufurile pot indeplini toate aceste cerinte si, pe deasupra, nu ocupa mult loc, pot fi cu usurinta mutate dintr-un loc in altul si nu reprezinta o investitie financiara importanta.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pentru a crea insa un colt plin de culoare sau pentru a-ti inveseli musafirii si a insufleti conversatia, poti alege si taburete-masuta. Nu te gandi doar la economia de spatiu pe care o vei face cu acest obiect multifunctional. In scurt timp vei avea surpriza sa constati ca a devenit chiar centrul de interes al camerei respective. 

Shopping

1. Taburet/masuta Bubble realizata din polimetiliacrilat, dimensiuni D 40 x 45 H cm, in nuante de rosu, galben, albastru si transparent. Se poate cumpara de la Mobexpert, la pretul de 322 de lei.

2. Fotoliu cu husa lavabila. Se poate cumpara de Ambience Design, la pretul de 244,79 de lei.

3. Taburet/masuta Dodo, din plastic transparent, cu sezutul/topul din polipropilena, finisaj portocaliu sau nuante de verde. Dimensiuni 40 x 45 cm. Se poate cumpara de la Mobexpert, in limita stocului disponibil, la pretul de 358 de lei.

4. Taburet Cube, finisaj microfibra (100a poliester), continut realizat din polistiren ignifug, greutate 3,2 kg, volum 0,1 mc, dimensiuni 47x47x47 cm. Se poate cumpara de la Mobexpert, in limita stocului disponibil, la pretul de 154 de lei.   5. Taburet Joker. Se poate cumpara de la Ever Art, la pretul de 300 de lei.