Evenimentul Zilei > Monden > Credeaţi că Meghan se mută oriunde? Are printre cei mai bogaţi şi celebri vecini. Este cea mai scumpă enclavă din SUA
Credeaţi că Meghan se mută oriunde? Are printre cei mai bogaţi şi celebri vecini. Este cea mai scumpă enclavă din SUA

Credeaţi că Meghan se mută oriunde? Are printre cei mai bogaţi şi celebri vecini. Este cea mai scumpă enclavă din SUA

Meghan şi Harry au renunţat la conacul lui Tyler Perry în valoare de 18 milioane de dolari din LA, pentru propria lor proprietate de lux din zona cunoscută sub numele de „Riviera Americană”.

Noii vecini ai prințului Harry și ai lui Meghan Markle din Santa Barbara sunt Oprah, Cameron Diaz, Katy Perry, Ellen DeGeneres, Portia, Jennifer Lawrence,  Adele, Orlando Bloom şi mulţi alţii.

Iată că Meghan şi-a îndeplinit visul

A găsit conacul mult dorit la Santa Barbara şi îi va saluta zilnic pe vecinii din Lista A – cea mai exclusivistă din două puncte de vedere: faimă şi bani. Iar  Oprah Winfrey și Katy Perry stau cel mai aproape de conacul ducilor de Sussex.

Casele din Santa Barbara pot costa peste 100 de milioane de dolari. Potrivit unor surse, cuplul regal a plătit 10 milioane de dolari (8 milioane de lire sterline) pentru noua lor locuinţă.

Zona a fost mult timp favorizată de celebritățile care își doresc confidențialitate cu localnicii înstăriți, mai puțin susceptibili să le facă probleme cu autografele sau fotografiile.

Plajele sale uimitoare iar arhitectura colonială spaniolă a ajutat, de asemenea, să ademenească alte celebrități britanice, precum cântăreața Adele și actorul Orlando Bloom.

Printre noii vecini ai lui Harry și Meghan se numără Oprah Winfrey, care şi-a îndeplinit visul american după ce a crescut în sărăcie lucie, iar acum are o avere o valoare netă de 2,7 miliarde de dolari.

Winfrey are un conac imens de 90 de milioane de dolari, cu vedere la ocean în zona Montecito din Santa Barbara

Iar presa americană relatează că Oprah i-a „ghidat” în timp ce erau la vânătoare de case. De fapt, tot Oprah le-a aranjat lui Harry și Meghan să locuiască provizoriu pe fosta proprietate a lui Tyler Perry.

Noua locuinţă a cuplului regal se află într-o comunitate sigură, închisă, unde proprietățile au o mulțime de terenuri și sunt considerabil mai mari decât casele la același preț în LA.

De asemenea vedeta talk-show-ului american, Ellen DeGeneres, a cumpărat o casă în fața oceanului de 18,6 milioane USD cu soția Portia de Rossi. Ellen deține câteva proprietăți în zonă, inclusiv o casă de 3 milioane de dolari care se află pe 1,3 acri de teren și are vederi incredibile către Montecito.

Tot în aceeași enclavă se află și actorul Ashton Kutcher, de 41 de ani, care împreună cu soția și actrița Mila Kunis au cumpărat un conac cu două etaje pentru 10,2 milioane de dolari în 2014.

Câștigătoarea premiului Oscar Jennifer Lawrence are o proprietate pe care a cumpărat-o de la cântăreața Jessica Simpson pentru 8,2 milioane de dolari în 2014.

Katy Perry și partenerul Orlando Bloom locuiesc într-o casă de 7,5 milioane de dolari din cartierul Hidden Valley din Santa Barbara, unde au și o a doua proprietate pe care o folosesc drept „casă de oaspeți”.

Actrița de pe Listă A – Cameron Diaz și familia ei trăiesc într-o casă în stil englezesc din zonă. Proprietatea a costat 9,3 milioane USD și are șase dormitoare, o piscină și un teren de tenis.

Cântăreața de origine britanică Adele a cumpărat o proprietate cu șase dormitoare în zonă pentru 10,65 milioane dolari în 2019.

Fiica lui Lionel Ritchie, de asemenea, locuiește împreună cu soțul ei, Joel Madden, într-o casă de patru dormitoare de 6,7 milioane de dolari din apropiere.

O sursă a spus  că „Harry și Meghan trăiesc în liniște în propria lor casă din Santa Barbara încă de la începutul lunii iulie. Imagini incredibile cu vecinii lui Meghan şi vilele lor le puteţi viziona aici.