Evenimentul Zilei > Social > Manevra-surpriză a lui Gușă. Cum va salva Realitatea, după ce judecătorii au declarat falimentul
Manevra-surpriză a lui Gușă. Cum va salva Realitatea, după ce judecătorii au declarat falimentul

Manevra-surpriză a lui Gușă. Cum va salva Realitatea, după ce judecătorii au declarat falimentul

Chiar dacă judecătorii Curții de Apel București au declarat falimentul Realitatea TV, Cozmin Gușă are un plan de rezervă. Acesta se bazează pe o licență obținută în 2015. Este vorba despre Realitatea Plus.

Curtea de Apel București a infirmat, luni, planul de reorganizare propus de Realitatea Media. Cozmin Gușă a declarat luni seară că trustul are pregătită o nouă licență. 

Este vorba de Realitatea Plus, licență obținută din 2015, informează Fllux 24.

Gușă crede că liderul PSD, Liviu Dragnea și fostul șef operativ al SRI, Florian Coldea sunt vinovații pentru această situație. Acesta a mai spus că presiunea politică s-a intensificat în ultima perioadă. 

„Domnul Dragnea și cei din statul paralel, respectiv Coldea, și-au văzut visul cu ochii. Au reușit, înaintea campaniei electorale, în această seară, să obțină o decizie la cererea ANAF-ului, definitivă și irevocabilă, de intrare în faliment a Realității Media. Adică ceea ce ni s-a tot promis în guvernarea Dragnea și în guvernarea Ponta, practic acum aparatul din jurul lui Dragnea, care îl include și pe Coldea, a reușit să obțină această decizie în instanță, care este neașteptată pentru noi.

Noi am obținut un plan de organizare aprobat, în care trebuia să plătim datoriile debitorilor. Toate cifrele noastre erau în regulă. Venind acest șir de campanii electorale, Dragnea și ai săi nu au nevoie de Realitatea TV. Realitatea TV a rămas singura televiziune independentă, după ce și Digi a îngenuncheat. Nu era nevoie de Realitatea TV în campania electorală și, în condițiile în care statul român este atât de slab au existat o sumă de excese în ultima perioadă, pe o parte a am reușit să le dejucăm.

Presiunea politică a fost prea mare. În ultimele trei săptămâni ni s-au blocat conturile de mai multe ori pentru a nu putea plăti nici utilitățile, nici salarii. S-a încercat preluarea ilegală a brand-ului Realitatea de la OSIM. Acum trei săptămâni era să pierdem sediul, deși chiria era plătită la zi. Pentru că am reușit să rezistăm, azi a venit această lovitură de baros. Aveam un plan de reorganizare. Avem o altă licență de satelit, care este Realitatea PLUS.” a explicat Gușă.

 

 

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: